P⊕vestea Parângul Night Challenge

Vertical RACE

Vertical RACE @ Levente Polgar

… întotdeauna, în penultimul weekend din luna februarie, are loc Parângul Night Challenge. Iată-ne ajunşi la EDIŢIA cu numărul V, ediție aniversară. Vârful Parângul Mic, aflat la peste 2000 de metri altitudine îşi lansează din nou provocarea atât alergătorilor cât şi schiorilor. Mirajul luminiţelor aprinse în noapte, socializarea între iubitorii sporturilor montane, anunţă adunarea. Cartierul general al cursei va fi la Hotel Rusu. Vă aşteptam cu drag. Avram IANCU

Dincolo de limite…

Levente Polgar, primul sportiv cu dizabilităţi care participă la cel mai greu ultramaraton din lume. Ultramaratonistul Levente Polgar, care a rămas fără o mână de la vârsta de şase ani, este primul sportiv cu handicap acceptat la “6633 Arctic Ultra”.

„Idolii mei sunt oamenii simpli şi mă gândesc că ei sunt adevăraţii olimpici în viaţă”

Vertical RACE @ Levente Polgar

[ 360 ° http://povestea-locurilor.ro/tag/prin-hunedoara * #prinHUNEDOARA ]

Posted by P⊕vestea Locurilor on Saturday, February 17, 2018

Cucerește și tu Parângul!

Cartierul general: Hotel RUSU.
360 ° P⊕vestea Magia Parângului.

Written by Daniel ROȘCA

România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de turism / de țară: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român. P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de companii românești.

Website: http://b2b-strategy.ro/Daniel-ROSCA-100

1 thought on “P⊕vestea Parângul Night Challenge

  1. O idee genială si niste oameni minunati ce s-au implicat sufleteste in acest vis frumos de a readuce in atentia romanilor, si nu numai ,povestile locurilor de basm ce incantă inima si sufletul omului parcă mai bine ca altădată . Mărturisesc că unele dintre videoclipurile prezentate, pe acest portal bine gandit si atent construit , m-au adus in lumea de odinioară cand bunicul meu cu parul si barba căruntă imi povestea de o lume cu locuri de poveste unde mă tranpunea instant iar eu vedeam atunci ca si acum si chiar trăiam aievea acele emotii puternice ale unui print in tara unde tatăl lui este impărat iar el se simte ocrotit . Multumiri echipei intregi si sănătate pentru a realiza cat mai multe astfel de ,,diamante vizuale,, .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *