P⊕vestea Parângul Night Challenge

Vertical RACE
Ardeal

P⊕vestea Parângul Night Challenge

Vertical RACE @ Levente Polgar

… întotdeauna, în penultimul weekend din luna februarie, are loc Parângul Night Challenge. Iată-ne ajunşi la EDIŢIA cu numărul V, ediție aniversară. Vârful Parângul Mic, aflat la peste 2000 de metri altitudine îşi lansează din nou provocarea atât alergătorilor cât şi schiorilor. Mirajul luminiţelor aprinse în noapte, socializarea între iubitorii sporturilor montane, anunţă adunarea. Cartierul general al cursei va fi la Hotel Rusu. Vă aşteptam cu drag. Avram IANCU

Dincolo de limite…

Levente Polgar, primul sportiv cu dizabilităţi care participă la cel mai greu ultramaraton din lume. Ultramaratonistul Levente Polgar, care a rămas fără o mână de la vârsta de şase ani, este primul sportiv cu handicap acceptat la “6633 Arctic Ultra”.

„Idolii mei sunt oamenii simpli şi mă gândesc că ei sunt adevăraţii olimpici în viaţă”

Vertical RACE @ Levente Polgar

[ 360 ° http://povestea-locurilor.ro/tag/prin-hunedoara * #prinHUNEDOARA ]

Posted by P⊕vestea Locurilor on Saturday, February 17, 2018

Cucerește și tu Parângul!

Cartierul general: Hotel RUSU.
360 ° P⊕vestea Magia Parângului.

Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro