Mormântul lui Vlad Ţepeş (DRACULA)

Mănăstirea Snagov
[ strategie turism ]

Mormântul lui Vlad Ţepeş (DRACULA)

Mănăstirea Snagov, mormântul lui DRACULA…

Mănăstirea Snagov este o veche mănăstire ortodoxă, situată la o distanță de 45 de kilometri înspre nord de București, pe o insulă a lacului Snagov. Ansamblul monahal de pe insula Snagov a constituit un important centru duhovnicesc și cultural al Țării Românești, în epoca feudală. În jurul așezământului monahal de pe insula Snagov, domnitorul Vlad Țepeș dispune construirea unui zid de apărare, a unui pod, a unei închisori pentru trădători și tâlhari și a unui tunel pe sub apă.

Mănăstirea Snagov a devenit renumită mai ales după înmormântarea aici a domnitorului Vlad Țepeș. Potrivit legendelor, după moartea lui Vlad Țepeș, survenită în urmă unei bătălii cu turcii, în anul 1476, călugării mănăstirii ar fi găsit și ascuns trupul domnitorului, respectiv l-ar fi înmormântat creștinește, după terminarea periodică a luptelor pentru putere. Înmormântarea s-ar fi petrecut pe ascuns și fără nici un fast, din cauza noului domnitor instalat de turci, care era din familia Danestilor, dușmani ai lui Vlad Țepeș.

Locul de naștere al lui Vlad ȚEPEȘ.

Sighişoara… locul care te transpune instantaneu în negura vremurilor de mult apuse, unde Vlad Ţepes se năştea, cotropitorii veneau neîncetat, iar familii princiare căutau refugiu. Acel loc în care prosperitatea însemnă comerţ, meşteşuguri şi artă, iar cinstea era la mare preţ căci răufăcătorii erau straşnic pedepsiţi… Casa în care a locuit Vlad Ţepeş este azi un faimos obiectiv turistic, care include un restaurant și un muzeu al ororilor care este cu adevărat înspăimântător.

Acolo s-a născut voievodul Valahiei în 1431, Vlad Țepeș, voievodul care a servit drept inspirație pentru personajul Dracula al scriitorului irlandez Bram Stoker. Tatăl său, Vlad Dracul, fiul lui Mircea cel Bătrân, a locuit în Sighișoara în perioada 1431–1435 în timp ce se afla în exil, așteptând momentul prielnic de a urca pe tronul Țării Românești, să preia puterea la sud de Carpaţi.

De la vampir la voievod… reputație!

Ăsta-i voivod absolut, Vlad Ţepeş. Păi fără ăsta istoria românilor e o pajişte cu miei!” Petre Ţuţea

Vezi mai mult 360 ° despre plăsmuirile macabre ale lui Bram Stoker.

Trailer incentive packages for IMEX USA 2016 by UltraVoyage DMC Romania.
Dracula experience, probably the best touristic experience in the world!
360 ° IMEX America PDF: Experience the REAL Story of DRACULA:

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com