{ matriarhatul }

{ o civilizație pacifistă foarte bine organizată }
NEOLITIC

{ matriarhatul }

“Biruința nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta.” Nicolae Steinhardt

O civilizație pacifistă
foarte bine organizată…

Întrerupem programul dumneavoastră obișnuit
pentru o incursiune pe marginea cărții de istorie.

A fost odată, chiar a fost, aproximativ acum 7000 de ani în epoca de piatră – neolitic pe vremea când oamenii se adunau în triburi pe teritoriile României, Moldovei și Ucrainei se ridicau orașe, adevărate metropole. Când alții erau culegători / vânători ei erau inventatori, descopereau roata și transportul…

{ prima formă de reprezentare a roții }

{ http://povestea-locurilor.ro/revolutia-neolitica }

Potrivit istoricilor, însemnele culturii Cucuteni, o cultură veche de opt milenii, amintesc de ia românească şi acest lucru ar putea fi o dovadă că populaţia care a creat cultura #Cucuteni a purtat cămaşa tradiţională… vezi mai mult 360 ° http://povestea-locurilor.ro/Tinutul-Neamtului #povestealocurilor

Posted by R⊕mania Old Europe on Saturday, June 2, 2018

Un neam de meșteșugari și artiști…

Când alții trăiau în corturi ei își construiau case cu etaj. Când alții abia descopereau lutul ars pentru uz casnic ei aduceau ceramica la nivel de artă, descopereau eleganța fiind un neam de meșteșugari și artiști, o civilizație pacifistă foarte bine organizată. Această comunitate, ajunsă la stadiul de metropolă venera Zeița Mama { cultul zeiței } { matriarhatul } Din peste 50.000 de statuete găsite 40.000 sunt reprezentări feminine.

Purificare prin foc

Odată la 72 de ani, pentru purificare, suplimentând cu lemne ca și combustibil natural, dădeau foc la întreaga așezare reconstruind identic tot orașul ulterior. S-au găsit așezări cu 11 nivele suprapuse, o civilizație ce a ajuns la apogeu pentru acea vreme: simbolul YinYang pe vase și temple C U C U T E N I, Gânditorul de la Târpești… leagănul Civilizației Europene * NEW YORK TIMES.

Amintirea genetică
… este impregnată
în ADN-ul nostru!

Suntem aici de cel puțin 7000 de ani și aici vom rămâne. Am fost furați și mințiți, vânduți și trădați dar istoria NU este încă completă. Aici trăiește o civilizație de mii de ani. NOI! Iar NOI ca NEAM nu ne-am pierdut tradițiile. Amintirea genetică este impregnată în ADN-ul nostru!

C U C U T E N I
Geto Daci
Valahi
Români

Aici am fost, aici vom române… dar ne-am pierdut identitatea care ne-a fost înlocuită… cu o frunză! Oare frunza să fie simbolul unui popor milenar? Oare cele trei majuscule R O M integrate în identitatea noastră actuală ne definesc ca și NEAM?

România, ultimul stat intrat în Europa
sau România, originea Europei… ?

Semnul de naștere al Europei, simbolul culturii și turismului românesc, este Zeița Mamă. Aceasta este dovada originii neamului nostru iar restul dovezilor stau stinghere și mute la Muzeul de Artă eNeolitică din Piatra Neamț, singurul muzeu din România dedicat Culturii Cucuteni și parcă nimeni nu a auzit de el. Acesta este adevăratul Brand de Țară, aceasta este Cultura C U C U T E N I.

Cine nu cunoaște istoria este condamnat să o repete… Noi suntem România iar C U C U T E N I este Brandul de Țară refuzat. De ce nu știm încă istoria noastră? Oare este prea mult să dai creditul meritat unei țări… ? România, ultimul stat intrat în Europa sau România, originea Europei?

{ 360 ° susține și tu proiectul }

Întemeietorii orașelor, Revoluția neolitică
Țiganiada, Brandul de turism ROM.

R⊕MANIA * 8500 years of continuity

Donăm conceptul statului ROMân!
* 900.000 euro bonus #pentrupatrie

Romania Old Europe
P⊕vestea Locurilor
* concept Daniel Roșca


* varianta youtube
———————————
music by Peter Roe
Itunes: https://goo.gl/liw0lk

Posted by R⊕mania Old Europe on Saturday, October 15, 2016

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com