Strategie integrată Moldova

Iași Business DAYS 2017
[ strategie turism ]

Strategie integrată Moldova

Strategie Neamț

Principiul de bază!
Nu trebuie separat Municipiul Piatra Neamț
de Județul Neamț
.” Dragoș Chitic, Primar Piatra Neamț.

După ce în 2015 în colaborare cu Tracialand – Otilia Magheru și cu Neokoolt – Ovidiu Slătineanu am susținut prezentarea conceptului de strategie integrată a Județului Neamț la Piatra Neamț începând cu poziționarea produsului agricol nemțean – ECO Food vs ECO turism, route to market + brandingul Orașului Piatra Neamț în sinergie cu cel al Județului Neamț la jumătatea anului 2017 am revenit în Moldova.

Iași Business DAYS 2017

La Iași Business Days topicul a fost: branding & comunicare în Moldova. Am întors pe toate fețele brandul ROMANIA OLD EUROPE și strategia lui de comunicare potențială la vremea respectivă.

Imaginează-ți… abia mai poți să respiri… afară sunt 45 de grade, vântul bate din față cu 70 de kilometri / oră, particule mici de nisip îți intră în ochi și nu ai cum să îți ferești ochii de ele… ca să întregim experiența, ești transpirat, ud tot și abia mai poți să respiri. Nu mai vorbim despre nivelul de hidratare, clar îți este și sete.

Acum, imaginează-ți, aceasta este experiența pe care Egiptul o propune turistului și din această experiență trăiește o țară întreagă de 100 de ani!

360 °

Probabil cel mai interesant pachet turist din lume!
Indiferență, mediocritate și anonimat… MOLDOVA:

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com