Visul lui AVRAM

[ SW!M 14 ]

În spatele scenei…

How It’s MADE 360 °

2017: Va trebui zilnic, dar zilnic să fac un maraton acvatic. Distanța este cel mai mare dușman. Dacă ai sta în plută ai avea nevoie de 20 de ore ca să parcurgi 50 de km… Avram IANCU – Parcurgerea înot a fluviului Dunărea 2017. 2018: Am văzut că înotați și pe plajă! E o eroare sau v-a furat gps-ul un turist și a fugit cu el? Spre deosebire de voi eu știu cu ce se mănâncă. Când văd că se înoată la mal cu apa până la brâu! Cristian – un urmăritor al campaniei Marea NEAGRĂ.

[fts_facebook type=album_photos id=100000641889893 access_token=EAAP9hArvboQBANKBNsoQYIwCs8ZAk3ZB5iv7bMdgrZAokyYFTADfeV5EQE91uiD1klsz8ZBwneZCXM2YNAG4ZBLWByKjK9P9FSFfENRohLmhuCQlQ1uJZB6RNZBlS697GStveCC5LwtarbKU6ZCx1AO0V8jHOOEandc2c3qrnWqCpVwZDZD posts=3 description=yes album_id=1162559220549612 image_width=250px image_height=250px space_between_photos=5px hide_date_likes_comments=no center_container=yes]

Eșecul finanțării velierului
@ Primăria Constanța

Dragilor,

Vă rog eu să vă imaginați cea mai frumoasă activitate… pasiunea voastră. Cititul? Relaxarea – somnul… serialele… ? Acum vă rog să vă uitați zilnic la televizor timp de 89 de zile / minim 10 ore pe zi… sau în următoarele 89 de zile vă rog eu mult să citiți 10 ore pe zi… nici măcar nu o să reușiți să dormiți 10 ore pe zi constant în următoarele 89 de zile…

Avram IANCU nu are timp de detaliile acestea mărunte dar eu am pentru că în primul rând un om care face ce face Avram trebuie să fie respectat! Punct și de la capăt.

Certificatul de Înregistrare Sportivă – CIS

Da, în Marea Neagră structura campaniei este total diferită. Marea nu curge … este mult mai anevoioasă înaintarea din punctul de vedere al kilometrilor parcurși zilnic. În cele 14 zile însă Avram a înotat o medie de 15 kilometri zilnic… te rog acum să mergi tu pe jos 15 km zilnic în următoarele 14 zile. Poți?

Structura inițială a proiectului

Pentru un asemenea proiect Avram avea nevoie de susținerea unui velier. Și acum încep dilemele… vreau însă de la început să îți spun ție cititorule că eu personal îmi asum acest articol, nu am discutat cu Avram…

Îmi asum eșecul finanțării velierului… timp de peste 2 luni de zile la recomandarea mea Avram a stat blocat în proiectul care a fost depus la Primăria din Constanța pentru accesarea unui fond de 60.000 de euro necesar susținerii logistice a proiectului cu velierul inclus.

Programul sportiv de utilitate publică în cadrul căruia se pot finanţa proiecte din fonduri publice este „Promovarea sportului de performanţă”. Criteriile şi condiţiile minimale de finanţare a structurilor sportive de drept public/privat sunturmătoarele:a) să fie o structură sportivă recunoscută în condiţiile legii, având sediul în raza teritorial-administrativă a municipiului… Certificat de Înregistrare Sportivă (CIS);

Nu vreau să te plictisesc pe tine cititorule însă la final, după 2 luni de zile de așteptări pentru validarea parteneriatului (cu multe gentelmens agreement-uri agreate de către mine personal – Avram sa nu își caute al partener logistic) feedback-ul Primăriei Constanța a fost:

Proiectul nu poate să fie finanțat pe axa 350
de către Primăria Constanța pentru că nu există CIS.

Personal îmi cer scuze public lui Avram pentru lipsa certificatului CIS și pentru eșecul finanțării velierului! Nu intru în detalii însă vreau să îl felicit pe Avram. Ambițios cum este efectiv a refuzat eșecul și și-a asumat un proiect mult mai greu. Să doarmă în cort în octombrie, să fie sechestrat pe insule din cauza valurilor uriașe, să se trezească la 4 dimineața ca să înoate în aria țărmului și să depășească zona de trageri – exercițiul militar al armatei române din ziua 12… felicitări Avram!


Eroul și cetățeanul de onoare al poveștii locurilor!

Pentru mine ești un erou Avram și ai tot respectul meu.

Ești într-adevăr un cetățean de onoare atât al orașului Petroșani cât și al JudețuluI Hunedoara dar mai ales al Poveștii Locurilor. TU ești de fapt povestea locurilor! Mă înclin în fața ta! Sunt convins că o să reușești! Noi suntem alături de tine până la final – cum putem noi.

PS: În atenția lui Cristian – acel urmăritor al campaniei de mai sus. Prin simplul fapt că Avram iese pe țărm la pauză și la finalizarea zilei el pierde mulți km… de fapt înoată mult mai mult și practic acest fapt se transferă în lungirea perioadei de înot – creșterea riscului de hipotermie pentru că de fapt se îndepărtează perioada de finalizare a proiectului. Cristian, te rog eu mult să îmi dai datele de contact, vreau să văd și eu cum o să #reziști tu în 25 octombrie 10 ore în Marea Neagră, la mal, cu apa până la brâu doar… Avram trebuie respectat amice. Punct și de la capăt!

360 °

[ cum se relaxează AVRAM – n⊕grΔvity ]
[ visul lui AVRAM – Interviu Vlad Arhire TVR – AIMX ]
[ strategie turism HUNEDOARA – un cadou făcut hunedorenilor ]

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.