Epava din Costinești la 360 °

Astăzi despre epavele litoralului românesc...
Dobrogea

Epava din Costinești la 360 °

De la TUZLA la
Epava din Costinești

Astăzi despre epavele litoralului românesc…

Avram a trecut de plaja din Tuzla și a ajuns în Costinești. Mai sunt 74 de zile până la centenar și 20 de km din litoralul românesc. Au fost parcurși deja 210 km din totalul de 630 km până la Istanbul.

Suntem mândri de Avram! Astăzi te invităm să vezi istoria epavei din Costinești. Vrem nu vrem face parte din copilăria noastră… din păcate Avram a trecut pe lângă o altă epavă – Cazinoul din Constanța… și se îndreaptă spre buruienile antice din Mangalia… Cavoul de la Callatis:

Epava din Costinești – Evangelia

Spre Cavoul din CALLATIS…

Cunoscută mai mult ca “epava de la Costinești”, nava Evangelia [fn. Evanghelia] a aparținut flotei celebrului armator grec Aristotel Socrates Onassis. Chiar în anul în care Onassis a cerut-o în căsătorie pe frumoasa Jacqueline Kennedy soția fostului președinte american John F. Kennedy, un ofițer de marină român i-a stricat grecului socotelile. Trebuia să fie o afacere pe cinste dar s-a dovedit un eșec neașteptat. În loc să se scufunde, Evangelia a fost salvată în ultimul moment de Mircea Ionescu, comandantul Grupului de Intervenții si Salvare Navală al portului Constanța… adevărata p⊕veste a epavei de la Costinești.

360 °

Plaja din TUZLA
Cazinoul din Constanța – La Belle Ép⊕que
Buruienile antice din Mangalia… lângă plaja din Mangalia.
Cavoul de la Callatis – Printre cele mai vechi morminte creștine din România!

Sursă foto panoramă epavă: fotodependent.

{ zbor }

{ tărâmul ascuns din #Dobrogea }

Posted by P⊕vestea Locurilor on Sunday, June 11, 2017

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com