ECO driving

* cel mai curat aer din România
[ strategie turism ]

ECO driving

Viitorul copiilor este
de fapt viitorul nostru… !

Valea JIULUI este pe finalul epocii negre a mineritului. Este momentul să ne gândim la viitor, la viitorul copiilor noștri. Nu avem nevoie de investitori în Valea JIULUI – nu mai avem nevoie de industrie grea în Vale. Avem nevoie de cel mai curat aer din România – un testimonial la care dacă ne aliniem toți are șanse să anuleze tot efectul mineritului atât din punct de vedere economic dar mai ales din punct de vedere al impactului asupra mediului, asupra viitorului. Prezența pe drumurile Hunedoarei a mașinilor electrice reprezintă viitorul turismului – ECO.

ECO driving

Achiziția unui automobil electric reprezintă un pas pentru viitor
și un pas bun pentru sănătatea copiilor noștri
” Marius Șurlea – Euroelectric.

360 °

De la ECO Driving la ECO Food
Cel mai curat aer din România!
Impactul mineritului asupra mediului
Totul începe de la profilul de cumpărător… !
Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru… !

Eveniment lansare concept stații încărcare mașini electrice eMobility

#Euroelectric realizează trei tipuri de stații de încărcare a mașinilor electrice. Două dintre ele sunt fixate deja la sediul firmei din localitatea hunedoreană #Baru și pot fi folosite, gratuit, până la sfârșitul acestui an, de către toti posesorii de mașini electrice. [ #eMobility #ECO #drive ]

Posted by Euroelectric on Thursday, July 19, 2018

Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro