♦ black friday ♦ +36bnUSD ♦

Lecția de marketing ♦ 5 ♦ povestea liliacului ♦
[ strategie turism ]

♦ black friday ♦ +36bnUSD ♦

PROMO Black Friday

Lecția de marketing ♦ 5 ♦
♦ povestea liliacului ♦ -36bnUSD ♦

Liliecii vampiri (Desmodontinae) sunt lilieci care se hrănesc cu sânge. Există trei specii de lilieci care se hrănesc exclusiv cu sânge: Desmodus rotundus, Diphylla ecaudata și Diaemus youngi. Stomacul si dentiția sunt adaptate acestui mod de a se hrăni; incisivii și caninii le permit să facă o gaură mică în pielea victimei, prin care să poată suge sângele. Liliac… strigoi, vârcolac… vampir… noapte – negru, agresivitate, usturoi, sânge… amenințare…

Vampir vs Voevod

Asocierile pe care le folosești în dezvoltarea mărcii influențează percepția audienței astfel încât de la un moment dat aceștia o să reacționeze doar în momentul în care sunt supuși acelorași atribute. Atributul României NU este negativ! Dacă am identificat împreună atributul Suediei te invit să înțelegi unicul atribut al nostru: C O N T I N U I T A T E = +36bnUSD!

360 ° lecțiile de marketing 1, 2, 3 & 4

O noapte de neuitat la Castelul vampirului

Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro