Vremea Catacombelor

Sinodul din Creta 🔥 apocalipsa 🔥

Antrenați-vă pentru
vremea catacombelor!

Sinodul din 🔥 CRETA 🔥 la 360 °

Unul dintre putinele mesaje transparente
ale Bisericii Ortodoxe Romane ♰ Macarie Banu ♰

Oare cei care nu au înțeles până acum nevoia imediată de îngrădire a ereziei de după Sinodul din Creta unde a fost trădată Ortodoxia și unde au fost recunoscuți protestanții, catolicii, monofiziti ca fiind biserici… având taine mântuitoare, oare nici acum nu înțelegem că ascultarea se face față de clerici doar când aceștia ascultă de Sfinti și de canoanele Bisericii fără să schimbe ceva? Oare nu vedem cum preoții și ierarhii nu vorbesc impotriva cipurilor, vaccinurilor în predici, oare nu vedem și nu intelegem cum se feresc să spună ce s-a întâmplat cu adevărat la acest Sinod Tâlhăresc și că le este frică să nu îşi piardă scaunul? Oare nici acum nu înțelegem după trădarea cu împărtășirea cu altă linguriță și cu faptul că nu au luptat sa se slujească în Biserici de Paşti și în general organizat cum se întâmplă la Georgieni, Bulgari sau Ucraineni? Nu înțelegeți că traim vremurile din urmă și că biserica va fii în catacombe?

Ați lovit în preoții care au oprit pomenirea acestora… păi cum să pomenești și să te faci părtaş la credința aceasta a lor? Cum poți sa crezi că un ortodox care gândește ortodox poate avea faptele unu-i păgân făcând toate acestea? Emanuel ISCRU

O femeie descrie efectele implantului cu cip 666 împotriva voinței sale și chinurile provocate

Publicată de Copii Lui Dumnezeu pe Joi, 16 ianuarie 2020

Uitați ce ne spun Sfintii:

Sfântul Grigorie Palama: Tăcerea Clericului este ATEISM. Cei ce sunt ai Bisericii lui Hristos, sunt ai adevărului. Iar cei ce nu sunt ai adevărului, nici ai Bisericii lui Hristos nu sunt.

Sfântul Vasile cel Mare acuză în mod categoric: cel care tace, la vreme de necredință, este vinovat de sângele celor care păcătuiesc.

Exodul Neamului

Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro

1 thought on “Vremea Catacombelor

Comments are closed.