P⊕vestea Banatului Montan

Weekend de P⊕veste ♦ #prinBanat ♦
Banat

P⊕vestea Banatului Montan

Banatul Montan la 360 °

Câțiva tineri reșiteni îndrăgostiți de natură și motivați de dorința de a arăta lumii bogățiile Banatului Montan au realizat un top al celor mai frumoase locuri din Caraș-Severin pe care le promovează printr-un clip video. Tinerii au mai realizat clipuri de promovare a frumuseților locurilor sau a unor obiective valoroase din Banatul montan, prin acesta din urmă dorindu-și să atragă atenția asupra spectacolului pe care îl oferă punctele forte ale regiunii.

Ordinea obiectivelor așezate în acest top este cumva subiectivă, pentru că fiecare persoană poate oferi o altă ordine, mai ales la primele 3-4 obiective, pentru că depinde de preferințele fiecărui om în parte, dar noi așa am con siderat că ar merita să le așezăm în acest top.

Topul este lăsat la discuții, primele trei-patru obiective pot fi puse în orice ordine pentru că unora le plac călătoriile și atunci preferă calea ferată Oravița-Anina, alții sunt pasionați de drumeții și ar alege spre exemplu Ochiul Bei, alții ar alege Munții Cernei. Dar noi vrem să arătăm oamenilor că oricare din aceste 10 obiective din top dacă merg să le vadă nu o să regrete.

Tinerii cred că este mai important ca niciodată, “să consumăm local”. Astfel, vom descoperi locuri minunate foarte aproape de noi, ne vom îndrăgosti fără limită de frumusețea naturii și îi vom susține pe cei ce fac lucruri de calitate să supraviețuiescă și să meargă mai departe!

Am ajuns să vizitez o țară, am fost în Norvegia cu trei ani în urmă, numai datorită unui video. Am văzut o scenă foarte spectaculoasă cu niște stânci undeva deasupra mării și m-am dus să le văd. Așa vreau să atragem vizitatori și la noi, mai ales acum, după această perioadă, oamenii vor putea merge în excursii doar la noi. Avem foarte multe locuri care merită să fie descoperite!

Georgian Popovici

360 °

Weekend de p⊕veste în
Valea JIULUI & ALBA

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com