reSTART 💙💛❤ România

O campanie 🇷🇴 B2B Strategy ™ 🇷🇴

reSTART 💙💛❤
🇷🇴 România 🇷🇴

Se poate spune bunăoară că toată ființarea omenească își trage rădăcinile, obiceiurile, cultura și în sfârșit credința, din pământul în care s-a pomenit. De aici, din locul din care răsare fiecare om, se înfiripă o legătură profundă între dimensiunea sa spirituală și materia din care l-a format Logos-ul Creator după trudnica întemeiere a lumii. Lutul i-a fost dăruit omului să-i fie mai înainte de toate, mijloc de trai și de statornicie.

Acum ori niciodată!

În 2020 stăm acasă și reSTART-ăm turismul românesc / economia românescă. Mai jos în slider ai 65 de experiențe unice începând de la muzee și până la povestea orașului pe care te pregătești să îl vizitezi. Pentru că până la urmă povestea, legendele, obiceiurile și tradițiile locale o să te ajute să ai o vacanță de vis în România și o să ne ajute implicit și pe noi toți să reSTART-ăm România.

65 de experiențe unice

♦ dă mai departe informația / toate materialele au © cc
♦ poți să copiezi materialele la tine pe blog în mod gratuit…
♦ discută cu cel puțin un apropiat acest aspect economic / stăm acasă
♦ trimite-ne pe letstalk@b2b-strategy.ro 🇷🇴 experiența 🇷🇴 cea mai interesantă
♦ feedback-ul tău o să ne ajute să devenim din ce în ce mai buni tot pentru tine
♦ toate experiențele sunt aici 🇷🇴 Vizităm România în 2020 🇷🇴 STĂM ACASĂ!
♦ personal eu am ales 💙💛❤ Valea HIPERBOREEI 💙💛❤ poate sunt subiectiv…

Stai acasă în 2020!


reSTART ❤ România
🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

7 thoughts on “reSTART 💙💛❤ România

Comments are closed.