reSTART 💙💛❤ România

O campanie 🇷🇴 B2B Strategy ™ 🇷🇴

reSTART 💙💛❤
🇷🇴 România 🇷🇴

Se poate spune bunăoară că toată ființarea omenească își trage rădăcinile, obiceiurile, cultura și în sfârșit credința, din pământul în care s-a pomenit. De aici, din locul din care răsare fiecare om, se înfiripă o legătură profundă între dimensiunea sa spirituală și materia din care l-a format Logos-ul Creator după trudnica întemeiere a lumii. Lutul i-a fost dăruit omului să-i fie mai înainte de toate, mijloc de trai și de statornicie.

Acum ori niciodată!

În 2020 stăm acasă și reSTART-ăm turismul românesc / economia românescă. Mai jos în slider ai 65 de experiențe unice începând de la muzee și până la povestea orașului pe care te pregătești să îl vizitezi. Pentru că până la urmă povestea, legendele, obiceiurile și tradițiile locale o să te ajute să ai o vacanță de vis în România și o să ne ajute implicit și pe noi toți să reSTART-ăm România.

65 de experiențe unice

♦ dă mai departe informația / toate materialele au © cc
♦ poți să copiezi materialele la tine pe blog în mod gratuit…
♦ discută cu cel puțin un apropiat acest aspect economic / stăm acasă
♦ trimite-ne pe letstalk@b2b-strategy.ro 🇷🇴 experiența 🇷🇴 cea mai interesantă
♦ feedback-ul tău o să ne ajute să devenim din ce în ce mai buni tot pentru tine
♦ toate experiențele sunt aici 🇷🇴 Vizităm România în 2020 🇷🇴 STĂM ACASĂ!
♦ personal eu am ales 💙💛❤ Valea HIPERBOREEI 💙💛❤ poate sunt subiectiv…

Stai acasă în 2020!


reSTART ❤ România
🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro