Cel mai rezistent român 🏊

Titanul din Valea HIPERBOREEI 💙💛❤
[ strategie turism ]

Cel mai rezistent român 🏊

Un nou record 🇷🇴 🏊 🇷🇴
național de anduranță!

Actualul record national de anduranță la înotul în ape libere îmi aparține! Recordul datează din 30 august 2016 când am traversat în mod oficial Canalul Mânecii. Am realizat cea mai lungă sesiune de înot românescă: 17 h 54 de minute în care am înotat o distanță de 62 de kilometri forțat de curenții marini, foarte puternici, care aproape că mi-au dublat distanța pe care o aveam de parcurs dintre Anglia și Franța.

În anul următor (2017) am reușit o premieră mondială și o performanță unică prin parcurgerea înot a întregului curs al Dunării FĂRĂ COSTUM DE NEOPREN ȘI LABE DE ÎNOT, în 89 de zile ( fără nicio zi de pauză) realizând o medie zilnică de 31 de kilometri. În urma acestei performanțe s-a făcut o nominalizare istorică pentru România de către World Open Water Swimming Asociation, cu sediul în California. Pentru prima dată în istoria României, un înotător român a fost nominalizat la cel mai frumos titlu: Avram Iancu- Man of The Year 2017.

DE ZIUA MARINEI VOI ÎNOTA PÂNĂ LA EPUIZARE pe distanța a 120 DE KILOMETRI în lacul de acumulare PORȚILE DE FIER I. Pentru că am mai parcurs odată întreaga lungime a lacului de acumulare amintit, pentru că în Dunăre ma simt „acasă la mine” mă voi întoarce acolo. De această dată pentru a realiza un înot NON STOP după toate regulile de recunoaștere ale marathonswimmers.org

Așadar, în data de 14 august 2020, începând cu ora 3 dimineața voi lua startul în această cursă, AMONTE de Moldova Nouă cu destinația peste aproximativ 120 de km, până la celebrul baraj Porțile de Fier. Timp estimat al înotului: 30-35 de ore.

În cadrul acestui efort NON STOP urmăresc urmatoarele obiective în următoarea ordine:

1. propriul record de timp bătut: 17 h 54 + minim 1 minut în plus
2. propriul record de distanță bătut: 62 km + minim 1 km în plus
3. atingerea unui timp de înot încontinuu de 24 de ore
4. parcurgerea înot a unei distanțe de 100 km
5. parcurgerea înot a intregii distanțe propuse, ( 120 km)
6. am învățat în viață să nu fentez istoria. Îmi traiesc plenar viața. Și am mai învățat că istoria se scrie cu brațele, de către noi, cei vii. Și cât timp sunt viu…BRAȚELE MELE VOR FI ACOLO!
7. de Ziua Marinei să audă toată lumea că prin țara noastră trece un fluviu măreț ce se varsă în Marea Neagră, printr-o delta la fel de măreață. Să păstrăm apele curate! Și să nu uităm: APA ÎNSEMNA VIAȚĂ!

Avram s-a antrenat intens pentru această provocare extremă în apele reci din 🔥 Cheile VĂII JIULUI 🔥 Valea Hiperboreei 🔥. Îl susținem pe Avram, titanul Văii JIULUI, în efortul său supraomenesc. Un adevărat titan!

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com