Ultimul refugiu al regelui Decebal

🔥 un munte modelat de geți 🔥 „Har – Getay” 🔥

„Har – Getay”

Cetatea Zânelor
sec II î.Hr.

Din timpuri imemoriale spre zilele noastre, o călătorie prin continuitatea multimilenară a neamului românesc, începând de la cetatea RUPEA 5.500-3.500 î.Hr., cetatea ridicată de uriași, până spre ultimul refugiu al regelui DECEBAL.

27 de cetăți

După ce vizitezi Cetățile getice din estul Transilvaniei, mai exact din Harghita – „Har – Getay” / Covasna, Cetatea Zânelor sec II î.Hr. ultimul refugiu al regelui Decebal, Cetatea Zânelor 🔥 un munte modelat de geți 🔥 te așteaptă poarta de intrare în Moldova ♦ Cheile Bicazului și bineînțeles Lacul ROȘU. De aici mai departe intrii în ⚔️ Țara Răzeșilor ⚔️ unde poți să vezi cetatea de scaun a Moldovei, cetatea Suceava, Capitala lui Ştefan cel Mare.

La întoarcere, la trecerea dinspre Moldova în Muntenia, Mănăstirile Rupestre din Munții Buzăului o să îți faciliteze o călătorie înapoi în timp spre Țara Luanei, unde bătrânul rege LUANA, conducătorul uriașilor neînfricați și drepți, domnea peste Ținutul ANEI în cetatea care se ridica până la cer conform mitologiei românești.

Din munții Buzăului, călăuza ta virtuală de astăzi o să îți îndrepte pașii spre singura cetate medievală locuită în întregime din Europa, Sighișoara. Aici o să poți experimenta cu adevărat farmecul medievalului. Din Sighișoara și până la Făgăraș o să te abați pentru un popas în ancestralul templului ursitelor de la Șinca Veche, o cetate care din negura timpurilor și până în zilele noastre își spune neâncetat povestea multimilenară.

Din Șinca pașii tăi o să urce dealul cetății Rupea, cetate ridicată de uriași, în drumul tău spre locul de naștere al poporului român, Hunedoara. Înainte de Sarmizegetusa REGIA și Ulpia Traiana o să te abați prin Alba Iulia iar pașii tăi o să urmeze drumul jefuitorilor romani în Cetatea Alba Carolina. După ce vizitezi Cetatea DEVEI și Castelul Huniazilor este momentul de a te întoarce din nou înapoi în timp prin Valea HIPERBOREEI, sudul județului Hunedoara, Valea JIULUI, spre templul lui APOLO pe urmele legendarului PROMETEU.

Din Valea JIULUI este timpul să mergi spre vest, spre EUROPA, mai exact spre cea mai fortificată așezare din EUROPA, Cornești, urmând ca în a doua parte a călătoriei să vizitezi Cetatea Poienari la întoarcere prin Transfăgărășan spre ENISALA și CALLATIS, pământurile vechi ale Dobrogei.

🇷🇴 7 5 2 9 🇷🇴
🔥 Troia din BANAT
🔥 Refugiul lui DECEBAL
🔥 Cetatea ridicată de uriași
🔥 Acolo unde timpul curge altfel





🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.