Convenția mondială a demonilor

Planul lui SATAN | FURAȚI-LE TIMPUL...
ICXCNIKA

Convenția mondială a demonilor

Se întâmplă în Australia… video 🙁
What Would Jesus Do?
Donate Your Organs…

Despre propagandă…

Satan întrunește convenția mondială a demonilor. La deschidere el le-a spus demonilor:

„Nu putem să-i oprim pe creștini să meargă la biserică. Nu putem să-i împiedicăm să citească Bibliile lor și să cunoască adevărul. Nu putem nici măcar să-i împiedicăm să-și dezvolte o relație initimă cu Mântuitorul lor. O dată ce au câștigat conectarea aceea cu Iisus, puterea noastră asupra lor este sfărâmată. Așadar, lăsăți-i să meargă la bisericile lor, lăsăți-i să aibe mesele lor încărcate, DAR FURAȚI-LE TIMPUL, astfel încât să nu le rămână timp să-și dezvolte relația cu Iisus Hristos… Asta e ceea ce vreau să faceți: a spus Diavolul. Distrăgeți- le atenția de la părtășia cu Mântuitorul lor și păstrarea acelei legături vitale cu El.

-Și cum vom face asta? au strigat demonii?

-Țineți-i ocupați în lucrurile neesențiale ale vieții și inventați scheme nenumărate să le ocupați mințile, a răspuns el. Ispitiți-i să cheltuie, să cheltuie și să împrumute, să împrumute, să împrumute.Țineți-i ocupați cu noile tehnologii; telefoane, facebook, ipad, jocuri, etc.

Convingeți-le soțiile să meargă la muncă pentru multe ore, și soții să lucreze 6-7 zile pe săptămână, 10-12 ore pe zi, astfel încât să-și permită stiluri seci de viață. Țineți-i atât de ocupați încât să nu aibe timp să petreacă timp cu copiii lor. Pe măsură ce familiile lor se destrămă, curând casele lor nu le nu vor mai oferi nici o scăpare de presiunile muncii! Schimbați-le mințile astfel încât să nu audă vocea lăuntrică și liniștitoare. Momiți-i să asculte radiourile și să piardă vremea pe facebook, de câte ori sunt la volan.

Să țină televizoarele, videourile, cd-urile și calculatoarele pornite constant în casele lor și să vadă orice magazin și restaurant din lume, iar muzica non-biblică să meargă în mod continuu. Acestea vor păta mințile lor și vor rupe legătura cu Hristos. Umpleți-le mesele din cafenele, cu reviste și ziare care să le distragă atenția. Invadați momentele când conduc, cu reclame. Umpleți-le mințile cu știri violente 24 de ore pe zi. Umpleți- le cutiile poștale cu corespondență nefolositoare; trimiteți-le cataloage, reclame și orice fel de scrisori și oferte promoționale la produse gratuite, servicii și speranțe false! Să fie mereu ocupați cu gândul în altă parte și nu la Hristos și la poruncile Lui. Păstrați fotomodele slabe și frumoase în reviste, în telefoanele lor, pe facebook și la TV, astfel încât soții lor să creadă că frumusețea este fără îndoială cea mai importantă și să devină nesatisfăcuți de soțiile lor. Păstrați-le soțiile prea obosite ca să-și mai iubească soții. Dați-le dureri de cap, de asemenea! Dacă ele nu vor da soților lor dragostea de care au nevoie , aceștia vor începe să caute în altă parte. Acest lucru va dezbina rapid familiile lor!

Dați-le Moș Crăciun ca să-i distragă atenția de la a-și învăța copiii adevăratul sens al Crăciunului. Dați-le un iepuraș de Paști ca să nu vorbească despre înviere și puterea asupra păcatului și a morții. Chiar și în vacanțele lor să se epuizeze. Să-i faceți să se intoarcă din concedii obosiți. Țineți-i tot mai ocupați să nu mai iasă în natură și să reflecte la creația lui Dumnezeu. În schimb, trimiteți-i în parcuri de distracții, evenimente sportive, jocuri, concerte și filme. Țineți-i ocupați, ocupați, ocupați! Și când se întâlnesc pentru părtășie spirituală, implicați-i în bârfă și judecată, așa încât să plece cu conștiința incărcată. Aglomerații-le viața cu atâtea cauze bune încât să nu mai aibe timp să caute puterea lui Iisus. Curând ei vor munci cu puterile lor, sacrificându-și sănătatea și familiile pentru binele cauzei, fară să-l mai caute pe Hristos.

Va funcționa!
Va funcționa!…
Era un plan pe cinste!

Demonii au plecat nerăbdători la îndatoririle lor, determinându-i pe creștinii de pretutindeni să devină mai ocupați și mai grăbiți să meargă ici și colo. Să aibe timp cât mai puțin pentru Dumnezeu și familile lor. Să nu mai aibe timp să spună altora despre puterea lui Iisus de a schimba vieți. Acum întrebarea se pune astfel: a avut diavolul succes în planurile sale și în viața ta? Tu ești judecătorul!!!

360 ° PROPAGÁNDĂ – propagande, s. f. acțiune desfășurată sistematic în vederea…

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com