„POVESTE DIN ROMÂNIA”

@ Ovidiu Slătineanu
Moldova

„POVESTE DIN ROMÂNIA”

Din seria ‘Oameni care ne inspiră‘.

Un popor fără istorie şi fără valori nu are nici prezent
şi nici viitor, fiind condamnat la dispariţie… Ovidiu Slătineanu

Artistul Slătineanu Ovidiu scoate oraşul Piatra Neamţ din anonimat. Pentru prima oară în istoria sa, oraşul Piatra-Neamţ a fost promovat în cadrul Târgului de turism de la Stuttgart şi la Expo Milano. Meritul îi aparţine artistului nemţean Ovidiu Slătineanu care a obţinut recent premiul II la concursul naţional „POVESTE DIN ROMÂNIA” pentru filmul „Piatra-Neamţ Timelapse”.

Mare iubitor de istorie şi cultură locală, Ovidiu Slătineanu a reuşit în ultimii ani să promoveze peste hotare imaginea României cum nimeni altul n-a mai făcut-o înaintea lui. De asemenea, îi datorăm şi mediatizarea importanţei Culturii Cucuteni, atât în mediul virtual cât şi în presa audio-vizuală.

Ideea de a transforma Cultura Cucuteni în brandul oraşului Piatra Neamţ este una salutară, această comoară inestimabilă completându-se într-un mod fericit cu zestrea spirituală reprezentată de vestigiile Curţii Domneşti, care ne rezervă de la o zi la alta noi surprize.

Să ne cunoaştem trecutul, să ne promovăm istoria locală, să ne apărăm identitatea, iată în câteva cuvinte mesajul pe care oameni ca Ovidiu Slătineanu doresc să-l transmită semenilor. Căci un popor fără istorie şi fără valori nu are nici prezent şi nici viitor, fiind condamnat la dispariţie…

Vezi mai mult despre pasiunea lui Ovidiu, Cultura CUCUTENI + un interviu interesant.

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com