Magia Parângului

Valea Jiului, Petroșani
[ weekend de p⊕veste ]

Magia Parângului

Te invităm la o călătorie virtuală prin Hunedoara, locul de naştere al poporului român { 82 î.H. – 48 î.H. }

Vârful Parângul Mare (2519m) este al patrulea vârf ca înălțime după cele 3 comasate în Munții Făgărașului (Moldoveanu 2544, Negoiu 2535, Viștea Mare 2527).

360 °

Din Petroșani există acces facil la traseele de pe dealurile din împrejurimi renumite pentru pitorescul ancestral al așezărilor de momârlani. 360 ° Densuș, cea mai veche biserică din lume în care se slujește! Procesul de restaurare de la Sarmizegetusa REGIA. Cel mai curat aer din România, Cheile Jiețului. Pasul Vâlcan: Troianul, Traianul, sau Drumul lui Traian… construit pentru a cuceri Sarmizegetusa. 230 de kilometri de adrenalină… cea mai bună experiență de condus din România!

Dezvoltă experiența turistului la 360 °.

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com