RomânIA nu are datorii la noi!

“Ziua Universală a IEI”
[ mărci românești ]

RomânIA nu are datorii la noi!

România nu are datorii la noi!

Dragoș Slăvescu. Este medic. Unul născut, crescut și educat în România. În RomânIA lui, cum îi place să spună. Frumusețea poveștii este că profesează tot în România. De ce? Pentru că în România lui a reușit să devină ce este astăzi!

M-am născut în România. În primul rând sunt român și pot să spun că RomânIA mea și RomânIA noastră mi-a acordat, și atunci în epoca comunistă și acum în epoca post-comunistă, toate condițiile să evoluez. Să evoluez până unde sunt astăzi. Partea cea mai bună este că am evoluat, dar un plus este că pot să-i ajut și pe alții să evolueze și să-și găsească rostul în viață. Faptul că nu am plecat din țară eu zic că este un lucru foarte bun.

Trebuie să tratăm și pacienții de aici. Au și ei nevoie de noi. Cei care au plecat nu trebuie să uite niciodată că sunt români, să nu uite de unde au plecat. Noi nu trebuie să uităm niciodată un lucru. Țara nu are obligații față de noi. Noi avem obligații față de țarăDragoș Slăvescu

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de companii românești.
[ susține proiectul ] [ 8500 de ani de c⊕ntinuitate ]

RomânIA mea

Film patriotic – Această producție video salută „Ziua Universală a IEI” 24 iunie , o campanie pornită de { La Blouse Roumaine } La realizarea acestui film au participat: Asociația Neokoolt , Cufărul Borlestiului , CCA Neamț, Club ABC , Ansamblul Floricica de la Munte , Fight4Romania.

Secțiunea „Mesaje din Trecut” conține fragmente din filmele românești istorice: Mihai Viteazu, Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș, Dacii.

Acest film salută, atât, munca celor din mediul onlice ce promovează o Românie frumoasă cât și pe cei care au avut curajul și tăria să iasă și să rabde în stradă… vă mulțumesc că apărați țară! Muzica: CRBL , Subcarpați, Maria Tănase. Un film de Ovidiu Slătineanu, Piatra Neamț.

360 ° Plimbare prin RomânIA
Foto: adrianpetrisor.ro.

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com