3 zile de p⊕veste în Valea JIULUI…

O săptămână de p⊕veste în ARDEAL!
[ c i r c u i t e ]

3 zile de p⊕veste în Valea JIULUI…

Ce faci 3 zile în Valea JIULUI?

Săptămâna de p⊕veste în ARDEAL, cele 4 locuri de vizitat neapărat în această vară, se termină în Valea JIULUI. Un areal unic de 50 de kilometri lungime şi 25 lăţime de pădure… cel mai curat aer din România & cea mai bună experiență de condus din România!

Aerul de munte, medicament natural…

Offroad prin cel mai înalt punct rutier (2180 m) din țara noastră, drumeție călare la Troița Momârlanilor sau Parcul de aventură Părăul Negru? Evenimente: te așteptăm în STRAJA, împreună cu copilul tău, ca să respirați cel mai curat aer din România, Festivalul Ursul din Carpați 11-12 august 2018. Vino la Phoenix în perioada 29 iunie – 1 iulie 2018, Festivalul Frăția LUPILOR.

Între 100-400 de metri altitudine, aerul de munte are un rol calmant, iar peste 1200 de metri, efectul acestuia este excitant. Între 800-1000 de metri aerul de la munte efect tonifiant, revigorând organismul, în special la persoanele astenice sau anemice, hipertensive sau la bolnavii cu ulcer în fază incipientă.

Între 1200-1800 de metri, climatul alpin este leacul pentru persoanele anxioase, suferinzii de TBC sau alte afecţiuni pulmonare, cu excepţia astmului bronşic. Peste 1800 de metri, climatul este benefic doar persoanelor sănătoase, aerul de munte călindu-le imunitatea şi reglându-le apetitul, respectiv procesul digestiv.

P⊕vestea 360 °

Valea Jiului se află în centrul unui ţinut impresionant prin frumuseţile sale naturale: Munţii Parâng, Munţii Retezat şi Parcul Naţional Defileul Jiului… sigur nu o să te plictiseşti!

[ CAZARE ] [ Complex CASA de VIS, Castelul de VIS, Salonul Regelui, 170 RON / noapte / cuplu ] [ C I R C U I T E ] Cheile Jieţului – Offroad, Piatra Zănoagei, Rezervația Naturală Cheile Tăii, Legendele Munților Retezat, Troița momârlanilor [ Promovare P E N S I U N E ] [ CONTACT ]

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com