ENDURO în Straja

Straja MTB Enduro 2018
[ weekend de p⊕veste ]

ENDURO în Straja

A patra etapă
din campionatul
național de Enduro

6 probe speciale,
cronometrate…

Prima competiție prin care vor fi valorificate traseele de ciclism montan amenajate în stațiunea Straja. Traseele Lupilor și Baloo, deja consacrate, vor fi divizate în câte 2 segmente și se vor adăuga două noi poteci, în zona superioară a stațiunii.

14 octombrie 2018

În general, potecile pe care se va desfășura concursul sunt de coborâre, dar au și segmente de urcuș. Sâmbătă, 13 octombrie, va fi o zi dedicată recunoașterii traseelor, iar în dimineața zilei de 14 Octombrie se va derula competiția propriu-zisă.

Cei care nu reușesc să se înregistreze online vor putea veni direct la fața locului, la standul de start al concursului, din zona Terasei Montana din stațiunea Straja, unde va avea loc și startul general. Numărul maxim de participanți la start este de 120 de persoane.

Concurenții vor fi împărțiți pe categoriile: Hobby (nu necesită licență FRC), Feminin, Juniori: 15 – 18 ani, Masculin: 19-29 ani / 30 – 39 ani și Masculin 40+ (toate aceste categorii necesită licență). Fetele și minorii beneficiază de înscriere GRATUITĂ la acest concurs.

Cursa reprezintă o provocare lansată
tuturor pasionaților de ciclism montan!
Au mai rămas 15 zile pentru înscrieri.

360 °

Straja MTB Enduro 2018
Parângul Night Challenge 2019
P⊕vestea Văii JIULUI: Diamantul Negru al ROMÂNIEI.
Recomadarea noastră: priveliștea de la Cabana EDELWEISS.

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com