Granița cu Turcia

... un weekend plin de adrenalină!
[ weekend de p⊕veste ]

Granița cu Turcia

Adio Bulgaria – Turcia, venim!

Te invităm la un weekend plin de adrenalină!

Avram a înotat și ieri 19 km pe o vreme excelentă și o mare calmă. Se află la 5 km de granița cu Turcia. Până aici a înotat 510 km, din care 275 în Bulgaria si 235 în România. Astea sunt distanțele.

Granița cu Turcia

În această dimineață pornim spre granița cu Turcia! Mai sunt doar 6 km de înot și părăsesc apele teritoriale ale Bulgariei. Plecăm în necunoscut! Nu știm ce semnal vom avea, cat de bun va fi netul etc Și noul șofer, prietenul Elvir Aslan, va avea o zi grea cu vreo 300 km parcurși.

De azi am echipat caiacul cu tot ce înseamnă supraviețuire… Joncțiunea cu mașina este incertă. S-a dus boieria cu funcțiunile facile din Bulgaria. Bun venit, Elvir! Mulțumesc Ulise Galu pentru sprijinul impecabil de pe apă.

Doamne ajută!” Avram IANCU

360 °

Toată povestea SW!M

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7529 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://www.patreon.com/PovesteaLocurilor