La Mesteceni

Aisha & Brownie
[ pensiuni la 360 ° ]

La Mesteceni

Răhău – Sebeş

Descoperă o locație unică pentru copilul tău, sau de ce nu, pentru spiritul tău de aventură… tir cu arcul, drumeții montane… echitație. La Mesteceni „Country Club” satul Răhău, drumul european E81, la 6 km de orasul Sebeş, 24 km de Alba Iulia, 48 km de oraşul Sibiu şi la 360 km nord – vest de Bucureşti.

„Nu există sport mai nobil decât călăria, iar noi o să fim acolo, alături de copii, ca să îl cunoască așa cum se cuvine și să îi inițiem în taina echitației. Ne vom lua bocancii în picioare, binoclul și aparatul foto și vom porni, la pas, prin pădurile de lângă pensiune. Vom folosi tehnici de orientare, vom face poze, vom cânta și vom vorbi despre importanța pădurilor în viața noastră…

În cele 5 lecții din program, vom învăța să pășim alături de cal, să vorbim cu el, să avem grijă de el, să punem harnașamentul pe el în mod corect, să punem piciorul în scăriță așa cum trebuie, să avem poziția corectă la pas și la trap și să ne echipăm corespunzător. Nu vom face performanță, dar vom încerca să ne inițiem în călărie, pentru ca, pe viitor, să putem aspira la drumeții călare.”

Echipa La Mesteceni

* manejul se află în incinta pensiunii
** echipament asigurat de către organizatori – cască
*** echipament personal obligatoriu pentru drumeții – bocanci

PS: lângă pensiune, după manej, puteți deasemenea admira procesul de producție al faimoaselor genți Louis Vuitton și al mărcii propri Carla Rossini. Mămicile sigur o să fie mai mult decât încântate mai ales când o să-i vadă pe cei mici veseli și în siguranță.

360 ° Turist INFO

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com