۞ EGREGORA ۞

Comoara Pierdută 💙💛❤
[ strategie turism ]

۞ EGREGORA ۞

O uimitoare 💙💛❤
epopee românească

Interviu cu regizorul Andrei
Chiriac @ Ionuț Daniel Tecșan

Primul serial istoric de după 1989!

Un circuit prin aproape 200 de locații din țară de la Bâlea Lac, la peștera Polovragi, la mânăstirea Cârța, vârful Omu, peștera Ialomicioara… Cazanele Dunării.

După lungi așteptări, suntem în sfârșit martorii unei revelații surprinzătoare în ceea ce privește spectacolul de televiziune românesc. Regizorul Andrei Chiriac va aduce pe micile ecrane, un spectaculos eveniment de televiziune: serialul Egregora-Comoara Pierdută. Producția acestui proiect, care este încă în desfășurare, este o poveste medievală, romanțată, bazată pe legende și mituri din tradiția noastră, dar și pe fapte istorice. Proiectul a luat naștere în 2007, când, în urma unei vizite la Sarmisegetuza, în munții Șureanu, a aflat despre legenda comorii lui Decebal și despre multe alte povești despre daci. Astăzi, în cele din urmă, după mulți ani de încercări și așteptare, lucrurile au prins contur și filmările au fost începute.

C I R C U I T

Filmări în aproape
200 de locații 🇷🇴

Serialul Egregora este o călătorie uimitoare prin istorie, din vremurile pierdute al dacilor, în epoca medievală a lui Vlad Țepeș și până în zilele noastre, pe parcursul a 36 de episoade, cu twisturi și răsturnări de situații. Va fi un spectacol de televiziune captivant. Intrigi, povești de dragoste, trădări, lupte, ce să mai, un serial tv care să ne țină cu sufletul la gură în fața televizoarelor. Și, hai să recunoaștem! De când așteptăm o astfel de producție românească la televizor? De mult, de prea mult timp. Filmările sunt complexe și sunt făcute în aproape 200 de locații din țară. De la Bâlea Lac, la peștera Polovragi, la mânăstirea Cârța, vârful Omu, peștera Ialomicioara, Cazanele Dunării, care este de altfel și locul unde au debutat primele filmări și multe altele mai puțin cunoscute.

Așa cum spunea și Andrei, în timpul interviului, încă mai este nevoie de finanțare pentru continuarea proiectului. Cert este însă, că vom avea primul sezon, și acest lucru trebuie să ne bucure și să ne facă mândri, mai ales că un regizor român a pornit cel mai îndrăzneț proiect de film din România: primul serial istoric de după 1989.

Din distribuția serialului, fac parte: Daniel Nuță (Vlad Țepeș), Eduard Trică (Radu cel Frumos), Maia Morgenstern (contesa Madgia), Ștefan Velniciuc (Iancu de Hunedoara), Dimitri Bogomaz (Călugărul), Ionuț Veliu (Ionuț), Florin Stancu (Stancu), Andrei Chiriac (căpetenia Dragonilor), Răzvan Gheorghiu (actor și cascador). Și cel mai important lucru, fără de care nu se poate, echipa de filmare. Acești oameni curajoși și încrezători și mai ales profesioniști, care alături de regizor, merg umăr la umăr pentru a da viață unuia dintre cele mai îndrăznețe proiecte românești din industria filmului autohton. Fiecare telespectator este invitat alături de eroii serialului, să facă parte din această aventură palpitantă, prin timp și istorie.

Călătoria este pe cale să înceapă!

Ionuț Daniel Tecșan

EGREGORA, un fel de
🏛️ Game Of Thrones 🏛️
sau 🏛️ Lord of the Rings 🏛️

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com