Esența pământului

Povestea Thesaurus
[ mărci românești ]

Esența pământului

Tezaurul din satul
așezat pe trei văi

De-a lungul timpului Silagiul a fost sub ocupația otomană, a aparținut Principatelor Transilvaniei, iar după cucerirea Banatului de către austrieci aici s-au așezat coloniștii germani și maghiari. Localitatea Silagiu (sau Silaj, maghiară Szilas sau Nagyszilas), atestată documentar prima oară în 1406 este supranumită și „satul așezat pe trei văi”.

Pasiunea este la origini

Un alt fel de început. Cu asta începe povestea noastră, povestea vinului Thesaurus, cu pasiunea pentru vin și dragostea pentru dealurile binecuvântate de natură, Dealurile Silagiului. Aici a început căutarea esenței pământului, a tezaurului roșu sau a tezaurului auriu ascuns și redescoperit într-o sticlă de vin.

Legendele și poveștile locului

Legendele și poveștile strugurilor sunt spuse cel mai bine la ele acasă. Degustarea se face cât mai aproape de originea vinului. Două dintre vinurile reprezentative THESAURUS – Pinot Noir 2016 și Reserve 2015, au fost selectate în lista de 100 vinuri pentru Centenar. De aici începe povestea pasiunii THESAURUS o marca românescă testată timp de 5 ani de zile, fără să fie comercializată.

A fost doar testată și iar testată, pentru a ajunge la ceea ce este în prezent, un vin pur și desăvârșit.

Contact Corporate
0732 671 262 / Andrada Moica
Vezi mai mult 360 ° Tezaurul Geților

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com