Yin Yang, 1000 de ani înaintea Civilizației Chineze.

6.500 – 2.500 î.Hr.
[ mărci românești ]

Yin Yang, 1000 de ani înaintea Civilizației Chineze.

Cucuteni 6.500 – 2.500 î.Hr.

Yangshao / Huaxia 5.000 – 3000 î.Hr.

Deși nu aparat cu aceași frecvența ca și svastica, simbolurile religioase Ying și Yang folosite adeseori în metafizica chineză apar pentru prima oară în Cultura Cucuteni pe un vas de acum 6500 de ani cu o mie de ani înainte de a fi semnalate în China.

Chinezii au trimis după anul 2000 specialiști care au examinat cu mare atenție caracteristicile acestei culturi fără a se grăbi să formuleze concluzii. Ulterior, la cererea expresă a Chinei au fost organizate expoziții cu artefacte Cucuteniene pe continentul asiatic. Există o similaritate șocantă între ceramica Cucuteni și cea a civilizației neolitice Yangshao / Huaxia de pe răul galben.

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de companii românești.

Yin Yang [ Yangshao / Huaxia ]

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7529 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://www.patreon.com/PovesteaLocurilor