Transalpina Banatului

Masivul Poiana Ruscă la 360 °

Din Valea lui Liman
spre Lacul Surduc

Cea mai spectaculoasă
șosea din vestul țării… !

Poieni însorite, păduri întinse și versanți abrupți… relief dolomitic și calcaros… poteci umblate cât și zone sălbatice de o frumusețe aparte… Valea lui Liman.

Zona piemontului masivului Poiana Ruscă dispune de două rezervaţii naturale, respectiv Lacul fosilifer Rădmăneşti şi Lacul cu Narcise cu o suprafaţă de 20 ha din satul Băteşti.

Vârful Munților
Poiana Ruscă…

Drumul agricol OBOARE

360 °

Prin Tău Ursului, cu coborâre în Ruschița spre Voislova, o legătură modernă între Valea lui Liman și Lacul Surduc… un refugiu din viața tumultoasă a orașelor.

Aflat la o oră de Timișoara – Transalpina Banatului este realizat cu o singură bandă, drumul fiind marcat și semnalizat. Are peste 10 curbe deosebit de periculoase ce șerpuiesc prin munte, iar multe dintre pante au înclinații ce ajung și la 23 de grade… o priveliște feerică – Valea lui Liman:

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.