Țara Romilor

Pământul maurilor...

Mauretania Tingitana

Mauretania (pământul maurilor) a fost o provincie romană din Africa de Nord Algeria și Marocul de astăzi care a fost împărțită de împăratul roman Claudius în secolul I d. Hr. în Mauretania Caesariensis și Mauretania Tingitana. A nu se confunda cu Mauritania, țară din nord-vestul Africii… a fost fondată de berberi care sunt locuitori originali. Cel mai binecunoscut stat independent marocan a fost Regatul Berber de Mauretania condus de regele Bocchus I. Acest Regat Berber de Mauretania (acum nordul Marocului) datează cel puțin de la 110 î.Hr.

Opriți ♦ exodul ♦
neamului românesc!

Miliarde de oameni n-au studii filologice şi de etimologie. Ei fac o asociere firească (şi justă!) între terminaţia -ia / -(an)ia şi ţara (= naţiunea ei) care are această particulă • Britania = brit + ania = “ţara briţilor, a englezilor”; • Mauretania = maur + (et)ania = “ţara maurilor” • ROMânia = ROM + ania = “ţara romilor”. Cele trei majuscule din brandul turistic, ROM, reprezintă una din principalele cauze pentru care NU mai exportăm nimic şi în acelaşi timp suntem pe ultimul loc în Europa pondere turism în PIB.

R O M

Într-o lume în care globalizarea, ne îndeamnă la ♦ indiferență ♦ mediocritate și anonimat ♦ cunoașterea istoriei, culturii și a tradiițiilor românești sunt necesare pentru apărarea valoriilor neamului, dar mai ales pentru a ne promova ca o țară cu diversitate aparte. Peisajele, mâncarea, meșteșugul, portul sunt doar câteva din motivele pentru care nu trebuie să avem capul plecat în fața altor popoare…

1. Susținem rectificarea in DEX: ROM în “ţigan” 2. Susținem rectificarea primelor 3 litere mari * ROM, din identitatea vizuală a brandului turistic ROMânia. 3. Suntem împotriva lipsei de reactie a autorităţilor din ROMânia vs campaniile care afectează reputaţia naţională.

360 °

🔥 E X O D U L 🔥
… neamului românesc 😞

Petre Tutea citat prosti

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.