🐁 șobolanul invadator 🐁

Traian & stindardul armatei 🦅 romane

j e f u i t o r u l

Suntem singurul popor din lume a căror istorici atestaţi idolatrizează (şi transmit acest sentiment cu autoritate recunoscută), jefuitorii şi distrugătorii de bogăţii materiale şi spirituale ale unui neam născut paşnic şi defensiv, până la umilinţă.

Suntem singurul popor din aria de ocupaţie a Imperiului Roman care s-a transformat din rădăcini odată cu începutul procesului de „civilizare” şi am devenit „latini”, bucuroşi de aurul furat, grâul prăduit, femeile violate şi copiii ucişi; aşa spune istoria oficială a unui spaţiu existent timp de mii de ani în aceleaşi graniţe geografice – România.

Am întrebat mereu istoricii şi arheologii documentarului Niascharian cum ar fi arătat poporul român dacă peste el nu ar fi trecut „civilizatorul” Imperiul Roman. Cu ce s-a diferenţiat ocupaţia Imperiului Roman faţă de ocupaţia Imperiului Otoman, sau cel Austro-Ungar? Au reacţionat altfel dacii în faţa romanilor decât vlahii în faţa turcilor şi românii în faţa austro-ungarilor? Există o barieră mentală… în a identifica caracterul opresiv şi distructiv al Imperiului Roman si de aici imposibilitatea de a recunoaşte care a fost reacţia logică a populaţiei ocupate; a dacilor, în speţă? Leonardo Mihail Tonitza

⚔️ r ă z b o i u l ⚔️

Bătăliile dintre cele două marii imperii ale antichității, Imperiul ROMAN și Imperiul GETIC, duc la pierderi mari de ambele părţi, multe armistiții și alianțe, începând cu Domiţian și terminând cu Traian. Imperiul GETIC într-adevăr a pierdut o bătălie extrem de importantă, în care DECEBAL a fost conducătorul armatei, dar la finalul războiului, chiar dacă în timpul domniei Regelui DECEBAL Dobrogea a fost sub influență romană, în anul 450 d. Hr. din Dobrogrea, ALARIC – Dinastia Bălților, pornește și dă ultima lovitură de grație imperiului roman… jugul triumfului getic!

Am pierdut o luptă dar am câștigat războiul… însă te învață de mic să pleci capul în fața altor popoare pentru că este normal să îl pleci din moment ce strămoșii tăi au pierdul războiul și au dispărut din istorie… după cum vezi, strămoșii tăi au pierdut doar o luptă și nu au dispărut din istorie! Totul este un război la nivel subliminal pentru că atunci când nu știi cine ești nu știi nici încotro să te îndrepți și o să rămâi docil în colonie… !

🦅 s t i n d a r d u l 🦅

În Imperiul Roman, mai exact în armata romană, pierderea vulturului (al cărui purtător era numit acvifer), obiect al adevăratei venerații de către soldați, putea provoca dizolvarea unității din cauza pierderii acestui suflet al legiunii, vulturul. Aceste stindarde ale armatei romane au fost găsite doar pe teritoriul României.

Adevărul istoric despre acest Traian este doar unul singur… a fost un simplu șobolan invadator. Deasemenea, aceste acvile reprezintă un punct de interes extrem de important pentru strategia noastră de turism fiind exponate unicat. Te las pe tine să înțelegi întreg contextul istoric analizând materialele adiționale.

360 ° 🧀 c a p c a n a 🧀
🦅 30 de acvile pierdute 🦅




🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.