Lumea lui BEZERGHEANU

❄️ Îți mulțumim Mircea 🌲 Fundătura ❄️

Poveștile despre Zâne

🧒 școala altfel 🧒 DOBROGEA 🧒

Atâta frumusețe și armonie ce există simultan, dar în paralel, cu lumea zugrăvită de un an la tembelizator. Na, voi știți că sunt slobod, dar privind, ascultând și simțind, realizez că trebuie făcut mai mult pentru ca cei captivi în lumea aia să poată ajunge în lumea ASTA. Să trăiască – Acum și Aici. Poveștile despre Zâne trebuie să ajungă la copii. Din nou!

Mă voi implica în orice proiect care vine de la învățători, pentru perioada aia numită școala altfel. Am deja 2 prezentări online de acest fel programate. Iar dacă voi ați stat o oră ascultând glume tehnice despre senzori… să-i vedeți pă ăștia micii cum vor face când le voi explica secretul din proiectul Dobrogea… Dobrogea tată, Dobrogea!

🌲 Lumea lui BEZERGHEANU 🌲
📷 @ MIRCEA BEZERGHEANU 📷

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.