Tricou 🐺 patriot 🐺 DRACON

Decebal 🇷🇴 OLD EUROPE 🇷🇴 Burebista
Meșteșugari 🏹 GETÆ

Tricou 🐺 patriot 🐺 DRACON

⚔️ PATRIOT

∆ ♰ rădăcinile ♰ ♦
⭐ românismului ✨

⌘ b r o d e r i e ⌘

Credem cu tărie că noi ca popor putem să ne reamintim în primul rând ceea ce am fost și în același timp credem că generația următoare poate să fie ajutată să înțeleagă de unde se trage ca să fie conștientă unde trebuie să ajungă. Viitorul copiilor noștri este de fapt viitorul nostru.

Suntem o platformă de comunicare 100% independentă și ne dorim să rămânem în continuare independenți. Suntem cea mai curată platformă de comunicare care susține ADN-ul neamului românesc și în același timp cea mai exactă. Împreună cu noi poți să călătorești în timp 7529 de ani pentru a ințelege esența neamului românesc cu adevărat. Ne dorim de fapt ca fiecare cititor să dețină o parte din istoria multimilenară a neamului românesc, să participe alături de noi în această călătorie fascinantă spre rădăcinile românismului.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, dacă crezi în 🇷🇴 ROMÂNIA MULTIMILENARĂ 🇷🇴, sprijină și tu călătoria noastră ancestrală. Susține și tu platforma pentru a putea să continuăm să apărăm valorile neamului strămoșesc!

DRACON, Decebal
& Burebista 💙💛❤

Împreună cu partenerul nostru, Contesse LINE ✨ Broderie Neamț, oferim susținătorilor OLD EUROPE tricoul PATRIOT inscripționat cu marca ROMANIA OLD EUROPE, concept prezentat la cele mai mari târguri de turism din lume în 2016. Vezi detalii despre simbolismul ROMANIA OLD EUROPE accesând următorul ✨ material video ROMANIA OLD EUROPE.

Preț standard tricou 160 RON

Vrem să vă mulțumim pentru că vă alăturați călătoriei noastre fabuloase! Tricoul se comercializează la preț de producție pentru contribuția voastră lunară la dezvoltarea platformei, prețul standard al tricoului și al procesului de inscripționare, reducere 80 RON / tricou. Prețul / buc. 80 RON, tricou premium, față DRACON, Decebal sau Burebista, spate Old Europe.

Dragă patriot,

1. Te rugăm să finalizezi procesul de înscriere în platforma PATREON Povestea Locurilor.

2. Trimite detaliile tehnice, mărime, bucăți și adresa de expediție, pe adresa de e-mail comenzi@broderieneamt.com * (0754) 811 792 cu titlul e-mailului „PATREON POVESTEA LOCURILOR” pentru a beneficia de prețul de producție sau STANDARD * 160 RON / tricou. Menționează în e-mail dacă ai specificații particulare.

3. Tricoul o să fie inscripționat cu logo-ul ROMANIA OLD EUROPE spate / iar fața DRACON, Decebal sau Burebista și o să poți promova împreună cu noi ROMÂNIA MULTIMILENARĂ.

4. Procesul de inscripționare și expediție durează aproximativ 3 zile lucrătoare. O să primești la adresa solicitată coletul și o să plătești ramburs la curier direct spre broderia Contess LINE inclusiv taxa de transport.

5. Maxim 5 bucăți / susținător. Vrem să eliminăm posibilitatea de comandă en-gros și revânzare. Dacă totuși ai nevoie de mai multe bucăți te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail sau poți să achiziționezi la prețul standard.

6. Pentru fața tricoului © PATRIOT o să folosim stindardul getic DRACON dezvoltat în procesul de reBranding al stațiunii STRAJA, Ținutul Lupilor. Drepturile de proprietate ale dragonului sunt ale noastre, B2B Strategy ™, iar identitatea integrată STRAJA Ținutul Lupilor aparține COMEXIM R Lupeni.

🐺 DRACON 🐺 DRACO 🐺 Stindardul 🇷🇴 Armatei. Stindardul de luptă al geților 🐺 lupul cu trup de șarpe / balaur sau dragon 🐉 a fost unul dintre cele mai de temut însemne militare ale lumii antice. Avea formă unui cap de lup cu gură deschisă, care se continua cu un corp de balaur, confecționat din material textil care se umfla în bătaia vântului și alcătuia o flamură serpentiformă orizontală. Printr-un ingenios sistem interior, sub acțiunea curenților de aer, stindardul getic producea un șuierat puternic, ce avea că efect îmbărbătarea luptătorilor proprii și panicarea celor inamici. De asemenea, inducea o stare de nervozitate cailor inamicului, care nu mai auziseră un asemenea sunet.

Susține și TU proiectul!

7. Pentru o susținere ≥ 25 euro / lunar, beneficiezi de chitul de promovare integrat Povestea Locurilor. Articol dedicat, material video customizat precum și promovarea acestora în rețele noastre sociale. Vă mulțumim anticipat pentru suport și pentru faptul că promovăm împreună ROMÂNIA MULTIMILENARĂ.

DONEAZĂ pe 🇷🇴
P A T R E O N
pentru ROMÂNIA
MULTIMILENARĂ!

🏹 360 °
⚔️
STRĂBUNII
© I. SAVA
& T O R A 🇷🇴

Sustine Povestea Locurilor




🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com