Sfincșii din Valea Buciașului

... de lângă Mănăstirea Cașin, județul Bacău.
HYPERBOREA Moldova

Sfincșii din Valea Buciașului

🌲 Valea Buciașului

Cheile Caşinului, tatăl și fiul.

Astăzi vă facem cunoscut un nou obiectiv turistic de pe Valea Trotușului, extrem de spectaculos, Cheile Caşinului. Cheile Caşinului sunt situate la o distanţă de 2 km de capătul DJ 115 (asfaltat) Oneşti – Mănăstirea Caşin – Scutaru. Această distanţă poate fi parcursă cu autoturismul pe drumul forestier Scutaru – Cabana Buciaș.

Cheile nu sunt vizibile din drumul forestier; pentru a le putea vizita trebuie coborâtă o pantă abruptă, iar pentru a le vedea în întregime este necesară traversarea râului Caşin de mai multe ori, din acest motiv recomandăm o perioadă secetoasă ca fiind optimă pentru vizitare.

🔥 Tatăl și Fiul 🔥

În chei se remarcă două turnuri de piatră, impresionante, care ne duc cu gândul la „Tatăl și Fiul”, ele sunt din rocă bazaltică, localizate pe un relief ruiniform, puternic fragmentat, asemănător cu cel din rezervaţia Reghiu-SCRUNTAR din judeţul Vrancea. Deasemenea, pe drumul forestier ce străbate Cheile Caşinului se poate ajunge în zonă la frumoasă cascadă Buciaș.

Surse: Turist prin Județul Bacău, Explorare Mănăstirea Cașin foto Marelena Puscarciuc & Bogdan Apostoaia. Vezi mai mult la 360 ° Despre 🔥 Parâng & tatăl său, PHARANX 🔥

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com