BRĂDET

🌲 Petroșani 🌲
[ locuri de vizitat ]

BRĂDET

Oaza de verdeață 🌲

Oaza de verdeață, perla turistică a Petroșaniului, Brădet. Baza de agrement se întinde pe o suprafață de aproximativ 15.000 metri pătrați. Orașul Petroșani este situat la o altitudine de 615 m, baza de agrement fiind localizată mai sus, spre masivul Parâng, la o altitudine de 700 / 750 metri.

Aerul de munte, între 100-400 de metri altitudine, are un rol calmant, iar peste 1200 de metri, efectul acestuia este excitant. Între 800-1000 de metri aerul de la munte are efect tonifiant, revigorând organismul, în special la persoanele astenice sau anemice… hipertensive sau la bolnavii cu ulcer în fază incipientă.

Drumul pietonal este ușor accesibil tuturor categoriilor de vârste, plimbarea pe aleile pline de conifere întregind imaginea panoramică deasupra orașului Petroșani, capitala Văii JIULUI.

360 °

🌲 Aerul de munte 🌲
🌲 Cazare în Petroșani 🌲


Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com