Oștenii Semilunei

& spaima Semilunei 🇹🇷
⚔️ VOIEVOZI

Oștenii Semilunei

Spaima Semilunei

Pe timpurile de demult care dacă nu ar fi nu s-ar povesti trăia pe tărâmurile dinspre malurile Istrului, un voievod numit Vlad. Cunoscut pentru verticalitatea sa acest domnitor din timpuri imemoriale, avea capacitatea de a scoate răul din oameni.

Pentru că era un fin cunoscător al omului identifica întodeauna latura slabă din personalitate pe care o înfrunta vitejește. Dacă a descoperit tânărul voievod frica turcului, a profitat voievodul nostru cel viclean și de fiecare dată când oștenii semilunei îi călcau Țărișoara, acesta nu mai contenea în a speria turcii.

De la țăpușe înfipte în victimele primei harțuieli și până la atacul de noapte cu catapulte în flăcări, a demonstrat esența umană construită din frică. Spaima semilunei, atletul lui Hristos, care a păstrat închisă ermetic poarta către creștinătate.

Vlad ȚEPEȘ – Domnitorul Țării Românești.

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com