Circuitul Lacurilor Glaciare

🌊 Lacul MIJA @ Vikingul Săltăreț 💪
HYPERBOREA MOMÂRLANI

Circuitul Lacurilor Glaciare

Spre Lacul MIJA

22 de lacuri glaciare 🌊

Zona turistică Petroșani – Parâng constituie un punct de atracție pentru turiștii români și pentru cei din străînătate datorită resurselor naturale: peisaje montane, lacuri glaciare, fond forestier, fond cinegetic, o rezervație botanică și pârtii de schi.

Circuit prin HYPERBOREA, Lacul Mija
Ziua 2 Parâng , Apollo 💪 PROMETEU.

De asemenea, din Petroșani există acces facil la traseele de pe dealurile din împrejurimi renumite pentru pitorescul ancestral al așezărilor de momârlani. Munții Parâng sunt mentionați încă din antichitate: Eschil, iar mai apoi Herodot, spun într-o legendă despre muntele Parangos unde Prometeu a fost pedepsit să stea 3000 de ani în ținutul de piatră de către Zeul JUPITER.

🌊 Circuitul Lacurilor Glaciare @ Vikingul Săltăreț. Acolo unde se dezvoltă o lume virtuală 💪 Ținutul TITANILOR 💪 dublată de aceeași lume în viața reală: Ținutul urieșilor din HYPERBOREA.

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com