Reclădim perioada interbelică

27 februarie 1927 – 25 decembrie 1927
[ perioada interbelică ]

Reclădim perioada interbelică

[ c e n t e n a r ]

În anul centenarului vrem să îți arătăm cum trăiau înaintașii tăi acum 100 de ani. Mai exact, 91 de ani. Reclădim perioada interbelică: 27 februarie 1927 – 25 decembrie 1927 începând cu moartea lui Vasile Pârvan – 3 iulie 1927 – continuând cu cea a Regelui Ferdinand I ( * primul voevod al României MARI) din dimineața zilei de Sfântul ILIE – 24 iulie 1927.

În 27 februarie 2019 o să facem colecția Gazetei de Duminică din perioada interbelică cadou! Înscrie-te în baza noastră de date pentru extragerea centenarului. Deasemenea te invităm să participi la centenar alături de NOI cc Avram IANCU.

{ braț după braț @ Avram IANCU }

360 ° ATLANTIDA { Peste davele Patriei Divine }

Vama VECHE [ OLD Europe ]

Sfârșit de sezon estival

Tekirghiol – Plajă sau bază navală?

Pricopan, Isaccea, Niculicel și Babadag

Ultimele clipe ale regelui…

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com