Domnița, Craiul & Nunta de VIS 🇷🇴

Nuntă de VIS @ Contesse Line, Degal FOTO & Castelul de VIS
Meșteșugari ⚔️ VOIEVOZI

Domnița, Craiul & Nunta de VIS 🇷🇴

Domnița
& visul…

Legenda fetelor
de măritat 💙💛❤

Se spune că în vremurile îndepărtate, se afla în preajma peșterii într-un conac, o familie bogată ce stăpânea pădurile și pământurile din zonă. Familia avea două fete. Cea mare de o frumusețe rară, cu ochi verzi ca verdele codrilor pe care-i colinda, dar prea mândră, trufașă și de multe ori rautăciosă, îndepărtând numeroșii pețitori mai săraci ce o voiau de soție. Fiica cea mică, mai puțin frumoasă, cu ochi albaștri și cu privirea blândă și caldă dar tristă, neîmpăcată că nici un crai al locului nu o curta. Într-o iarnă geroasă, când peștera era îmbracată într-o mantie de brumă și țurțuri strălucitori de gheață, surorile s-au oprit în acest loc, iar când cea mică s-a întors, a strigat surprinsă de uimire: „uite surioară inima întoarsă a peșterii!” Fata cea mare s-a uitat trufașă și cu mândrie în glas a întrebat: „Inimă răsturnată, eu când mă marit?”

În noaptea următoare fata cea mică a avut un vis. Cobora cu sora cea mare în peșteră într-o primăvară minunată, inundată de verdeață și flori. Ajunsă în fața inimii răsturnate din pântecele muntelui auzi o voce blândă si fermecătoare: „Fetelor, voi sunteți de mult de măritat, ceea ce vă doriți în taină. Dacă veți alege dintre pețitori după placul inimii voastre, veți fi măritate până la Nașterea Domnului. Opriți-vă o clipă de rugăciune la icoana Maicii Domnului din adâncul peșterii și la întoarcere rugați-vă pentru împlinirea visului vostru în strălucirea luminii inimii mele”.

Fata cea mică, uimită de viziune a strigat spre bolta înaltă a peșterii: „Oare se va întâmpla această minune?” În acel moment o voce gravă și puternică, venită din străfundul muntelui i-a răspuns fetei: „Dacă voi veți alege miri după dorința inimii voastre, promisiunea zânei peșterii se va împlini. Dacă gerul și gheața avuției va stapâni inimile, veți rămâne nemăritate și triste până la adânci bătrâneți, trăind fără rost în această lume creată prin dragoste de Dumnezeu”. Cu inima deschisă și încrezătoare, fata cea mică a îngenunchiat în lumina inimii răsturnate rugându-se pentru împlinirea visului. Nu după mult timp a fost pețită de o mândrețe de flăcău și după Postul Crăciunului nunta de basm s-a împlinit…

Contesa
& REGELE

💙💛❤
După nunta de basm
urmează luna de miere…

Atunci când tradiția devine exotică… atunci când simplitatea străbunilor noștri își spune cuvântul cum spune Brâncuși: simplitatea este complexitatea rezolvată. Destinația pentru luna de miere devine accesibilă și în același timp experiența o să te lase fără aer, locația pentru o nuntă exotică este rezolvată prin meșteșugarii noștri, fie că discutăm despre viziunea lor în turism, despre brodat motive tradiționale românești sau despre fotografia de nuntă și atenția la detalii. Furnizori nuntă tradițională: Locație exotică nuntă Complex Casa de VIS Petroșani, Fotografie eveniment nuntă DeGAL FOTO București și Petroșani, Broderie Contess LINE Piatra Neamț rochie de nuntă / IE cu motive tradiționale românești.

În 2020 stăm acasă, vizităm o lume de basm 💙💛❤ Valea HIPERBOREEI 💙💛❤ & reSTART-ăm turismul românesc… inclusiv în luna de miere!

Locatie Nunta Exotica Povestea Locurilor

🇷🇴 reBranding România 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Gavrilă Alin

Fotografia nu o alegi tu, ci ea te alege pe tine. Fotografia nu este meseria mea. Meseria mea este de a observa, surprinde şi dărui... Alin Gavrilă

Website: https://alingavrila.ro