Pe urmele lui Negru Vodă

În umbra lui Negru Vodă ⚔️ Templierii
⚔️ VOIEVOZI

Pe urmele lui Negru Vodă

Întemeierea 🇷🇴
Ţării Româneşti

Legendă sau 💙💛❤
realitate istorică 🇷🇴 ?

Întemeierea Ţării Româneşti este strâns legată de unul dintre cele mai enigmatice personaje din istoria României. Istoricul Nicolae Iorga, savantul Bogdan Pretriceicu-Haşdeu, şi mai în zilele noastre istoricul şi scriitorul Neagu Djuvara, îl şterg din paginile de istorie, printr-o simplă adiere a condeiului, pe Negru-Vodă.

⚔️ Templierii ⚔️

Misterul care apasă pe umerii acestui personaj de la începuturile Valahiei, îl apasă greu, afundându-l şi mai mult în negura unui trecut învolburat şi presărat cu multe taine medievale. La Curtea de Argeş, în interiorul Bisericii Domneşti, se găseşte un misterios mormânt pe a cărui lespede sunt gravate însemne templiere. Cine să fie oare, cel ce îşi odihneşte somnul de veci acolo? Proiectul documentarului ÎN UMBRA LUI NEGRU-VODĂ este o călătorie extraordinară în timp, în vremuri aprige şi sângeroase, în care voievodatele şi cnezatele româneşti luptau pentru supravieţuire, apărând străvechea vatră a dacilor.

Documentarul îşi propune să aducă în prim plan dovezi istorice şi arheologice, care să ateste existenţa reală a lui Negru-Vodă, dar şi originea sa. Este un proiect complex care va angrena inclusiv muzee şi multe locaţii care îi sunt atribuite misteriosului Negru-Vodă.

Este un proiect care nu s-a mai realizat vreodată şi care promite să aducă multe dezvăluiri legate de misterul care îl inconjoară pe Negru-Vodă. Cei care doresc să sprijine acest proiect, mă pot contacta la adresa de e-mail: rollfilmcinemablog@gmail.com.

360 ° Pe urmele 💙💛❤
Domnitorilor Români
🇷🇴

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com