Colecția de NFT-uri FOLQR

Pe urmele Strămoșilor ♰ ICXCNIKA ♰ GETÆ
ICXCNIKA 🏹 GETÆ

Colecția de NFT-uri FOLQR

Pe urmele Strămoșilor

@ Ovidiu Slătineanu ♰ Monk NFT

Dacă Strămoși este prima colecție de NFT-uri românească care a explodat în industria de profil, FOLQR NFT vine din spate chiar cu un bagaj de autenticitate aș spune superior.

Colecția este o punte între trecut (* tradiții) și viitor, ecuația de valoare peste timp o conferă procesul de ROI propus de artist. Autenticitatea Monk NFT, alias Ovidiu Slătineanu, provine din pasiunile acestuia pentru arheologie, teologie și etnografie.

Crucea ca simbol, motivul principal al acestei prime colecții MONK NFT, are o semnificație aparte în cultura primelor forme de civilizație umană din Europa ♰ ♰ ♰ ♰ Crucea ♰ ♰ ♰ ♰ Reprezentarea pictografică a religiei unei populații vechi de 40000 de ani!

Te invităm să vezi cum a crescut valoarea de 25 de ori în prima săptămână de la lansarea colectiei dar mai ales te invităm mâine să vezi cu ochii tăi ♰ SERIA 2 din FOLQR CROSS NFT


Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com