ROMANIA OLD EUROPE NFT

Prima țară din lume care își scrie istoria în NFT

🇷🇴 Prima țară din lume 🇷🇴
care își scrie istoria în NFT

Împreună dezvoltăm o comunitate NFT orientată spre sustenabilitate și viitor pornind de la ORIGINI! Armata digitală GETÆ o să cucerească Imperiul Roman și mai mult ca sigur vrei să te aflii în calitate de investitor în echipa câștigătoare. Știm că titulatura de General nu se poate oferi gratuit însă vrem să te provocăm să ne antrenăm astfel încât în momentul în care colecția NFT, jocul și prezența virtuală în Metaverse o să fie finalizate, împreună să cucerim Imperiul Roman.

O poveste inspirată din evenimente reale! Despre HYPERBOREA, Pelasgos, Pharanx, HIDRA, mama dragonilor, căpcăuni, eroi, titani & urieși… Echidna, Agatyrsos, Gelonos, Scythes, Prometeu… zeița mamă CUCUTENI, Venus din Drăgușeni, Gânditorul de la Hamangia… ZAMOLXE, Burebista, Deceneu, Decebal & momârlanii, 8500 de ani de continuitate!


POVESTEA

Povestea noastră începe în timpurile imemoriale ale titanilor și uriesilor din piatră, străbate epoca pietrei șlefuite, tot neoliticul, începând de la, CUCUTENI, prima Civilizație Europeană și până la ritualurile din Sanctuarul de la Parța, Timiș.

Istoricul antic Herodot a furnizat primele informaţii despre agatârşi (agathyrsi), populaţie pe care o localiza, în secolul V î. Hr., pe actualul teritoriu al Transilvaniei: „Iar ea (Echidna * mama dragonilor, fiinţă mitologică jumătate femeie, jumătate şarpe), când copiii pe care îi născuse au devenit bărbaţi, i-a numit pe unul dintre ei Agatyrsos, pe cel născut după acesta Gelonos, iar pe cel mai tânăr Scythes.”

Din negurile istoriei, din timpul vechilor pelasgi, poetul antic Eschil o să ne fie călăuză spre muntele Pharanx acolo unde titanul PROMETEU a fost înlănțuit: „Legendarul titan Prometeu a fost înlănțuit în Sciția – „țara fierului”, pe stâncile numite Pharanx, nu departe de care curgea mărețul Oceanos potamos (identificat cu Istrul), unde un vultur înfometat urma să îi sfâșie zilnic ficatul. Legendarul Prometeu, eroul mitic care a furat focul pentru a-l dărui oamenilor, a fost rege în Sciţia şi stăpân al ţinuturilor de peste Prut.”

Povestea Vechii Europe traversează epoca GETÆ începând de la Burebista, Deceneu & Decebal și până la portul popular momârlănesc, identic în mare măsură cu veșmintele Geto-Dacilor de pe columna lui Traian. Povestea Vechii Europe trascede până în timpurile noastre unde o să regăsim pe meleagurile urmașilor Geto-Dacilor mărturii care merg înapoi în timp până la Blajini și până la războiul acestora împotriva uriașilor care au vrut să răstoarne cerurile.

Strămoşii Omenirii

Nicolae Densuşianu – Dacia Preistorică: „În antichitatea preistorică, Munţii Carpaţi erau numiţi ai hyperborenilor, iar Bucegii erau locul sfânt al geților.” Daniel Ruzo, 1968 – explorator sud-american – La historia fantastica de un descubrimiento: „Carpaţii sunt într-o regiune a lumii în care se situa centrul european al celei mai vechi culturi cunoscute până în ziua de astăzi.” Eugène Pittard – 1917, La Roumanie – Valachie, Moldavie, Dobroudja: „Strămoşii etnici ai românilor urcă neîndoielnic pînă în primele vîrste ale Umanităţii, civilizaţia neolitică română reprezentînd doar un capitol recent din istoria ţării.” Louis de La Vallée-Poussin – Histoire du monde. Indo-européens et Indo-iraniens. L’Inde jusque vers 300 av. J.C.: „Locuitorii de la nordul Dunării de Jos pot fi consideraţi ca locuri de origine a limbilor indo-europene, adică strămoşii Omenirii.”

IMEX 🇺🇸 Las Vegas &
World Travel Market Londra

8500 de copii pentru ❤️ 💛 💙
8500 de ani de continuitate!

Majoritatea promit că o să facă după listarea conceptului lor de NFT ceea ce noi am făcut deja în ultimii 5 ani… aspect fabulos pentru un investitor în etapa de pre-sales a unui proiect NFT. Practic utilatea NFT-ului este deja demonstrată prin investițiile noastre din ultimii 5 ani.

Te invităm să ducem împreună conceptul ROMANIA OLD EUROPE la următorul nivel! Tot ceea ce ai de făcut este să analizezi atent toate informațiile astfel încât să întelegi că avantajul material este chiar ultima dilemă în acest proiect!

După prezentarea conceptului ROMANIA OLD EUROPE la cele mai mari târguri de turism din lume în 2016, IMEX America Las Vegas & World Travel Market Londra am creionat planul de testare și cel de recalibrare. Am început acest test în Valea Jiului pe stadionul JIUL din Petroșani în fața a peste 12000 de oameni. Acum, după 5 ani, rezultatul testului nostru * tinutulmomarlanilor.ro, ne avertizează că a venit timpul pentru următoarea etapă, conceptul aflându-se în etapa de maturitate deplină: prima țară din lume care își scrie istoria în NFT / Blockchain!

Colecția de NFT-uri 🇷🇴
ROMANIA OLD EUROPE

ROAD MAP spre Vechea Europă: România ❤️ 💛 💙 Serbia, Albania, Macedonia, Bulgaria și Grecia. Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut!

🇷🇴 G A M I N G 🇷🇴

35% din încasări sunt alocate planului de afaceri complementar care garantează proprietarilor de NFT-uri Romania Old Europe sustenabilitatea investițiilor inițiale prin dezvoltarea agenției propri de turism cultural orientară atât pe circuite interne dar si pe incoming din extern. În această latură a modelului de afaceri pe care îl propunem sunt necesare achiziții de tehnologie, dezvoltarea platformei de storytelling în limba engleză, școlarizarea ghizilor în turism precum și înfințarea agenției de turism virtual Old Europe.

Avem intenția să contribuim și noi la stoparea fenomenului de emigrare al tinerelor talente astfel încât după primii ani de funcționare a ONG-ului suntem mai mult ca sigur convinși că să o avem o baza de recrutare activă a tinerelor talente pe care să le implicăm în toate modelele de afaceri complementare acestui concept începând de la industria de GAMING și până la cea de IMOBILIARE VIRTUALE. În ultima parte a proiectului avem de gând să capitalizăm din acești 35% în primii doi ani suma necesară pentru intrarea în Industria de GAMING, lansarea în Metaverse precum și dezvoltarea Agenției de Imobiliare: terenuri virtuale în Vechea Europă.

D I A S P O R A ❤️ 💛 💙 D A O

Având toate cele de mai sus testate în primii 3 ani, lansăm conceptul de franciză Old Europe în anul 4 în Serbia, Albania, Macedonia, Bulgaria și Grecia urmând ca după primii 5 ani de la lansare să devenim împreună cu investitorii noștri un conglomerat european DAO important în industria de turism și produse tradiționale / meșteșugărit, am început testele și în acest segment.

Ultima și de ce nu prima prioritate este capacitarea întregii diaspore românesți prin accesul extrem de facil la achiziția colecțiilor viitoare astfel încât să accelerăm la maxim viziunea noastră pe următorii 5 ani și să devenim un pilon important în aducerea românilor înapoi ACASĂ.

Structură colecții ❤️ 💛 💙
ROMANIA OLD EUROPE

Q2 2022 GENEZA DAO / o colecție unică, o sinteză de 100 de NFT-uri a celor 8500 de ani de continuitate pe care îi propunem spre analiză. După geneză urmează epoca pietrei șlefuite NEOLITIC @ NFT MONK în Q3 2022. În trimestrul 4 o să ne alăturăm și noi lui Mircea Bezergheanu pentru a finaliza proiectul DOBROGEA prin capitalizarea aferentă DOBROGEA NFT Q4 2022.

Începând cu a prima parte a anului 2023 / Q1, o să ne concentrăm pe colaborările corporate astfel încât să dăm utilitate conceptului și în acest segment / economia trebuie să crească împreună cu reputația pe care ROMÂNIA OLD EUROPE o aduce ca noutate în 2022 / 2023. Lăsăm pentru final o surpriză pentru toți susținătorii, o colecție unică cu acces extrem de facil dedicată exclusiv DIASPOREI cât și tuturor celor care simt românește. Q2, Q3, Q4 2021 sau Q1 2023!

OBIECTIVE

Capacitarea a minim 10% din comunitatea ELROND în primul an de activitate ✨ precum și a minim 20% din DIASPORA prin colecțiile viitoare tot în acest an de debut ✨ ✨

BENEFICII investitor PRE-SALES

Ești vizionar și ai înțeles că NFT-ul este viitorul? În spațiul virtual al vechii Europe o să deții 5 proprietăți strategice de apărare. Pentru avangarda armatei dar și pentru apărarea cetății 1 URIEȘ, 1 TITAN sau un luptător GETÆ o să te ajute încă de la începutul jocului. Vezi sinteza ROMANIA OLD EUROPE NFT PDF. Te așteptăm în armata noastră digitală * abonamente pre-sales.

Sustine Povestea Locurilor




🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

2 thoughts on “ROMANIA OLD EUROPE NFT

Comments are closed.