O nouă speranță GETÆ

Un mini-serial GETÆ | Episodul 1 (teaser)
MOMÂRLANI 🏹 GETÆ

O nouă speranță GETÆ

O NOUĂ SPERANȚĂ

GETÆ 🐺 Marele Lup Alb
Episodul 1 (teaser)

📷 mini-serial 📷

De dincolo de timp, Marele Lup Alb, a ales să se întoarcă în Ţinutul Momârlanilor, pentru că sămânţa cea de mult sădită a ieşit la Lumină. Marele Lup Alb ne cheamă să ne luăm ce e al nostru!

Salutare tuturor,

Din dragoste pentru acest tărâm ancestral şi natal, acest ţinut al Zeilor, acest diamant al ţării noastre, ŢINUTUL MOMÂRLANILOR, noi, cei câţiva, dragoste şi recunoştinţă pentru Străbunii Geto-Daci ne-am hotărât să ne dăm frâu liber unui vis. Un vis, care devine real printr-un mini-serial, în care ne vom da silinţa să promovăm, cum putem noi mai bine, aceste locuri Sacre din Ţinutul Momârlanilor, în care Străbunii noştrii au trăit în armonie şi vitejie, cel mai probabil, cu gândul spre urmaşii lor, adică cu gândul la noi.

O nouă speranţă!

Am început această călătorie cu o nouă speranţă. În urma discuţiilor dintre noi, am ajuns toţi la aceeaşi concluzie despre cum ar trebui să se numească micul nostru serial: “O nouă speranţă”. De asemenea am ales să vă prezentăm aceste minunate locuri printr-o poveste, o poveste a locurilor. În mini-serialul nostru vom îmbina istoria cu legendele locale şi realitatea cu imaginaţia.

Menţionăm că nu sîntem profesionişti video sau audio şi nu avem cursuri de actorie şi regie. O facem PUR şi SIMPLU din SUFLET! În speranţa că are să vă încânte sufletele, noi vă mulţumim şi onorăm faptul că aţi ales să ne oferiţi o clipă din timpul dumneavoastră.

Mulţumim din tot sufletul Pensiunii RETEZAT (www.pensiunearetezat.com) şi în special Domnului Emil Ilie Părău. Fie ca zilele să vă fie luminoase şi nopţile liniştite! Zău, o nouă speranţă!

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com