Triumful asupra Uriașilor

Războiul Titanilor din Valea Hiperboreei
[ de la începutul lumii ]

Triumful asupra Uriașilor

Războiul 🔥 Titanilor

Poporul GETÆ sunt hiperboreeni descendenți din uriașii sau vechii titani și odată cu ei s-au născut zeii. Acest adevăr era cunoscut și în primele secole d.Hr., dovedit de Cassius Dio în Istoria romană LXVII, 7, unde, după luptele de la TAPÆ din 89 d.Hr., mato Diogio, așa cum este scris în plăcile de plumb (numit Decebal de Cassius) a fost învins de Tettius Iulianus. Generalul roman ia pseudonimul de Hyperborean (victor Hiperboreo namen ab orbe tulit – fiind victorios, a luat numele de Hyperborean).

În anul 86, Roma pornește din nou într-o frenezie și trimite un potop de legionari pentru a dărâma Țara Sfântă și pentru a înrobi poporul GETÆ coborât din Zei. Avem mărturia lăsată de poetul Marțial care îl numește pe împăratul Domițian „învingătorul uriașilor“.

360 °

Războiul Titanilor ⚔️
Valea Hiperboreei
Constelaţia Dragonului 🐉
Urieșul din Cascada Maria 🌊

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com