DRAGONII de AUR din Muzeul Olteniei

✨ O vizită virtuală la Muzeul Olteniei 🐉 DRAGONII din AUR ✨
Oltenia

DRAGONII de AUR din Muzeul Olteniei

🐉 Dragonii din AUR ✨

Muzeul Olteniei Craiova s-a înfiinţat ca urmare a pasiunii şi dăruirii unor familii de seamă din Craiova începutului de secol XX. Muzeul Olteniei, sau fosta Școală de fete a Bisericii Madona Dudu situată vis-a-vis de muzeu, este un monument de arhitectură construit după planurile arhitectului austriac Francisc Billek în 1906, în stil neoromânesc cu elemente oltenești în decorativ.

O vizită virtuală la Muzeul Olteniei

În prezent, Muzeul Olteniei Craiova îşi desfăşoară activitatea în patru imobile, Secţia Istorie-Arheologie, pe strada Madona Dudu nr. 14, Secţia de Ştiinţele Naturii, în Palatul Ramuri, pe strada Popa Şapcă nr. 8, Secţia de Etnografie, la Casa Băniei, şi Laboratorul de Restaurare şi Conservare, pe strada Madona Dudu nr. 14, în clădirea cunoscută sub numele de Extindere Secţia Istorie-Arheologie. Program de vizitare (Muzeul Olteniei) de Marţi până Duminică între orele 09.00 şi 17.00.

Mai multe informaţii despre Muzeul
Olteniei ✨ Vasul din BĂNIE (CÂRCEA)


Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com