Flacăra măiestriei

Folcloru'-i oxigen pentru un popor astmatic...
Moldova

Flacăra măiestriei

Folcloru’-i oxigen
pentru un popor astmatic.

Festivalul Cucuteni 2018

Vom aprinde lumina în sufletele celor îndrăgostiți de frumos. Muzica băieților de la Via Dacă posedă o putere șamanică și reprezintă un mix dintre folclor și mitologie și are rădăcini în trecutul îndepărtat, când strămoșii noștri trăiau într-o armonie perfectă cu Universul.

Foc în vatră! Foc în suflet! Foc la ghete! Flacăra Măiestriei se va aprinde iarba sub picioare de la dansurile provocate de muzica oaspeților noștri din Ucraina – TOPORKESTRA! Un show incendiar sub cerul înstelat vă așteaptă pe 25 August în codrii de la Ivancea la Festivalul Artei și Distracției!

Flacăra măiestriei

Flacăra măiestriei, sub umbra codrilor, toți oaspeții, mici și mari, vor avea posibilitatea să își dezvolte abilitățile de olar. În zona Arena Olarilor, începând cu ora 14:00, vor fi instalate mai multe roți de olărit, unde fiecare își va meșteri propria lucrare și o va lua acasă.

În 25 august, redescoperim flacără măiestriei împreună! Vă așteptăm pe 25 August să ne cufundăm împreună într-o atmosferă plină de misticism și frumos!
Biletele pot fi procurate online.

360 °

Cucuteni [ International Art Camp ] 2018
[ u n t o l d ] [ the folklore is oxygen for an asthmatic country ]
De la ceramica CUCUTENI la ceramica LEȘ [ interviu Daniel LEȘ ]

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com