3*** Michelin – Experiența 2021

@ Aur'a, Galla Events, Cramele Thesaurus, TORRO - AGIL & Shuttle Choice
[ mărci românești ] [ strategie turism ]

3*** Michelin – Experiența 2021

3*** Michelin

Experiența 2021

Dacă săptămânile trecute am fost într-o vizită virtuală la Cramele Thesaurus astăzi gazda noastră este GALLA. Revenim în toamnă la Thesaurus, vă promitem că o să mergem împreună la culesul viilor de pe Dealurile Silagiului.

Care este legătura dintre șoferul personal & carnea din vită ANGUS… ?
Dar legătura dintre stelele Michelin***, sala de evenimente GALLA & Timişoara 2021?

Papion, joben & trabuc…

Ne imaginăm încă de pe acum experiența turistului străin din 2021. Experiența începe de la locul de cazare și ne imaginăm deja cum șoferul lui personal, cu papion & joben, se prezintă fix la ora stabilită, astfel încât acesta să nu întârzie la seara de gallă – unde meniul din vită Angus, apa cu 3 stele Michelin, trabucul și piscina din curtea interioară o să întregească experiența lui în Capitala Culturală Europeană.

Sintetizând, Aur’a, Galla Events, Cramele Thesaurus,
TORRO – AGIL & Shuttle Choice. Puterea imaginației!

360 °

Timişoara – Orașul premierelor
Meniu 2021 – viziune & imaginație… esența pământului.

Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro