3*** Michelin – Experiența 2021

@ Aur'a, Galla Events, Cramele Thesaurus, TORRO - AGIL & Shuttle Choice
[ mărci românești ] [ strategie turism ]

3*** Michelin – Experiența 2021

3*** Michelin

Experiența 2021

Dacă săptămânile trecute am fost într-o vizită virtuală la Cramele Thesaurus astăzi gazda noastră este GALLA. Revenim în toamnă la Thesaurus, vă promitem că o să mergem împreună la culesul viilor de pe Dealurile Silagiului.

Care este legătura dintre șoferul personal & carnea din vită ANGUS… ?
Dar legătura dintre stelele Michelin***, sala de evenimente GALLA & Timişoara 2021?

Papion, joben & trabuc…

Ne imaginăm încă de pe acum experiența turistului străin din 2021. Experiența începe de la locul de cazare și ne imaginăm deja cum șoferul lui personal, cu papion & joben, se prezintă fix la ora stabilită, astfel încât acesta să nu întârzie la seara de gallă – unde meniul din vită Angus, apa cu 3 stele Michelin, trabucul și piscina din curtea interioară o să întregească experiența lui în Capitala Culturală Europeană.

Sintetizând, Aur’a, Galla Events, Cramele Thesaurus,
TORRO – AGIL & Shuttle Choice. Puterea imaginației!

360 °

Timişoara – Orașul premierelor
Meniu 2021 – viziune & imaginație… esența pământului.

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com