Timișoara

în alb & negru!
Banat

Timișoara

51 de vindecați din 54

O speranță de vindecare, în lupta cu acest virus înspăimântător, vine de la Timișoara.

În Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” au fost tratați cei mai mulți dintre pacienții vindecați. Mai exact, din 54 de oameni depistați pozitiv, 51 au plecat sănătoși acasă.

Ni se bătea în geam și ne anunțau că, alături de micul dejun, avem și acea tabletă. Când am luat tableta, am văzut că lângă era o hârtie și era impresionant. Mi-au dat și lacrimile. Scria: Chiar dacă nu ne vedeți, să știți că suntem aproape de dumneavoastră și orice problemă veți avea, nu ezitați să sunați la numărul de telefon. Impresionat. Florin Oancea, primarul orașului Deva.

Bunicii noștri…

Credem cu tărie că acesta este un moment critic, în care orice implicare salvează vieți. Ne dorim să sprijinim, cu tot ce putem, medicii și personalul medical, deoarece ei luptă în linia întâi zilele acestea, și își pun în pericol propria sănătate și siguranță pentru noi, toți ceilalți. Totodată, începand cu data de 16 martie, am creat o linie telefonică specială prin care persoanele vârstnice pot solicita sprijin în realizarea cumparaturilor de alimente sau medicamente.

Plecăciune în fața voastră, dragi bunici! Să ne trăiți sănătoși peste 100 de ani!

STOP PANDEMIE

Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro