🔥 propaganda comunistă DACIA 🔥

Din '74 😞 până în prezent @ Zsófia Torma

Cum au îngropat comuniștii
🔥 istoria adevărată 🔥
a Hunedoarei… ?
& a României!

Zsófia Torma
& Cultura Turdaș – Vinča vs
♦ PROPAGÁNDA D A C I A ♦

Suntem singurul popor din lume a căror istorici atestaţi idolatrizează (şi transmit acest sentiment cu autoritate recunoscută), jefuitorii şi distrugătorii de bogăţii materiale şi spirituale ale unui neam născut paşnic şi defensiv, până la umilinţă. Suntem singurul popor din aria de ocupaţie a Imperiului Roman care s-a transformat din rădăcini odată cu începutul procesului de „civilizare” şi am devenit „latini”, bucuroşi de femeile violate şi copiii ucişi, aurul furat, grâul prăduit; aşa spune istoria oficială a unui spaţiu existent timp de mii de ani în aceleaşi graniţe geografice – România„. Tonitza

Comuniștii au inventat propaganda DACIA și au șters cinci milenii de cultură și civilizație. Din stăpânii lumii neolitice – primul regat din lume HUNEDOARA, Cultura Turdaș – Vinča, culmea, cultură descoperită de o persoană cu naționalitate maghiară ne-au transformat în pierzători și au creionat un viitor obscur ignorând realitatea istorică care se regăsește fizic în muzeele noastre începând de la Muzeul Militar din București și terminând cu cel de Artă Neolitică CUCUTENI din Piatra Neamț.

Războiul la nivelul subliminal

Bătăliile dintre cele două marii imperii ale antichității, Imperiul ROMAN și Imperiul GETIC, duc la pierderi mari de ambele părţi, multe armistiții și alianțe, începând cu Domiţian și terminând cu Traian. Imperiul GETIC într-adevăr a pierdut o bătălie extrem de importantă, în care DECEBAL a fost conducătorul armatei, dar la finalul războiului, chiar dacă în timpul domniei Regelui DECEBAL Dobrogea a fost sub influență romană, în anul 450 d. Hr. din Dobrogrea, ALARIC – Dinastia Bălților, pornește și dă ultima lovitură de grație imperiului roman… jugul triumfului getic! Am pierdut o luptă dar am câștigat războiul… însă te învață de mic să pleci capul în fața altor popoare pentru că este normal să îl pleci din moment ce strămoșii tăi au pierdul războiul și au dispărut din istorie… după cum vezi, strămoșii tăi au pierdut doar o luptă și nu au dispărut din istorie! Totul este un război la nivel subliminal pentru că atunci când nu știi cine ești nu știi nici încotro să te îndrepți și o să rămâi docil în colonie… !

Săditorul și
părintele românilor 😞

Deşteaptă-te, române,
din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră
barbarii de tirani!

… și totuși, în școală copiii tăi învață procesul de romanizare, în timp ce muzeele noastre sunt ascunse publicului larg sub denumiri care NU reflectă realitatea interioară! În „Muzeul Militar Național” (* te rog să observi numele muzeului) din București, pe cele 3 etaje poți să vezi istoria adevărată a României începând din neolitic, „Muzeul de Etnografie și Artă Populară” din Orăștie este plin ceramică din Cultura Turdaș – Vinča, unul din cele mai importante exponate fiind tableta medalion, similară cu cele de la Karanovo care pe laterale are orificii de agățare ca și podoabă pe haine, orificii similare Plăcuțelor de la Tărtăria descoperite în apropiere. Semnele de pe acest medalion au fost studiate și analizate și conțin o adevărată alegorie cultică iar figurile stilizate sunt elemente încărcate cu simbolism și personaliză unele mituri legate de geneză… Cassiopeia!

Acum ori niciodată,
croieşte-ţi altă soarte,
La care să se-nchine
şi cruzii tăi duşmani…

Podurile – străzile & cartierele noastre au luat numele invadatorului… podul lui Traian, orașul Roman, strada Traian, cartierul Traian… în imnul României este prezentă sintagma „un sânge de roman” iar în mijlocul Devei, foarte aproape de fosta capitală a Imperiului GETIC se află statuia lui Traian cu un citat tot pentru copiii tăi:acesta a fost SĂDITORUL și PĂRINTELE rumânilor

Din ’74… până în prezent!

P⊕vestea noastră de astăzi începe în anii 70, mai exact, în momentul în care comuniștii au început să îngroape p⊕vestea adevărată a Hunedoarei – istoria adevărată a Hunedoarei… cultura Turdaș – Vinča. Numele culturii vine de la localitatea Turdaș aflată în partea central estică a Județului Hunedoara – Orăștie. Zsófia Torma, prima femeie arheolog din Transilvania, a descoperit aici în secolul al XIX-lea vestigii materiale ale culturii „Turdaș”.

Zsófia Torma – antropolog și paleontolog de origine maghiară, scotea la lumină primele artefacte ale acestei culturi neolitice și le prezenta în cadrul sesiunilor științifice, la nivel european. Ea s-a născut într-o familie nobilă, ca fiică a unui baron. A studiat istoria în cadrul Universității din Cluj (actualmente, Universitatea Babeș-Bolyai) și a lucrat timp de mai mulți ani în Cluj, unde a avut un rol important în fondarea Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT). A descoperit în Turdaș locuințe neolitice și a găsit mai multe materiale ceramice, unelte, piese de cult și podoabe.

Torma și-a desfășurat cea mai mare parte a activității în Hunedoara, unde a creat un muzeu de arheologie și etnografie la Orăștie. Profilul muzeului se orientează către arta populară la începutul anilor 70, mai precis în 1974 la reorganizarea expoziției permanente. Atunci se schimbă și titulatura muzeului fiind numit Muzeul de Etnografie și Artă Populară.

Cine are interesul
să ne scurteze istoria și de ce?

Practic din 1974 comuniștii îngroapă încet încet istoria adevărată a Hunedoarei… Practic din 1989 până în prezent PROPAGANDA DACIA s-a intensificat în loc să fie eliminată, Dan Alexe, Daniel Roxin… festivaluri ale lupilor și dacilor… culminând cu dorința unor năuci de a schimba numele României în DACIA… practic, cum îngropi o cultură și o civilizație de mii de ani prin inconștiență, rea voință și manipulare organizată ♦ începând de la instituțiile statului & până la toți cei care nu au răbdare să înțeleagă neamul românesc! Ne întrebăm, cine are totuși interesul să ne scurteze istoria, fiindcă prea multă propagandă dacistă este peste tot… din ’74 😞 până în prezent!?

Vinča Turdaș vs CUCUTENI la 360 °

♰ HUNEDOARA Țara Zeilor ENOH ♰
vs Lupta moldovenilor străvechi
împotriva îngerilor decăzuți!

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.