✨ semne străvechi ✨

∆ ⌘ ♦ ۞ ۩ ஜ ⭐ ♰ ☸️ ☯ 卐 🏛️ ⊕
[ de la începutul lumii ]

✨ semne străvechi ✨

La mulți ani România!
La mulți ani Române!

∆ ⌘ ♦ ۞ ۩ ஜ ⭐ ♰ ☸️ ☯ 卐 🏛️ ⊕

De ziua României îți oferim în dar o poveste, cea mai frumoasă poveste a României! 7528 de ani de continuitate! Simbolurile precum rombul, coloana, soarele, arcada ஜ ∆ ⌘ ☸️ ☯ 卐 🏛️ ⊕ ♰ bradul, crucea, colții lupului, clepsidra, transformă o simplă pânză într-un veșmânt plin de semnificație și istorie. Rombul este recunoscut foarte bine în arta lui Brancuși și mai ales în coloana Infinitului reprezentând uniunea dintre cer și pâmânt, el găsindu-se cu precădere atât în portul tradițional cât și în sclupturi, vase, picturi bisericești.

Cea mai frumoasă
poveste a României!

۞ ۩ ♦ ⭐ Soarele simbolizează căldură și viață, început și sfârșit și unul dintre simbolurile arhetipale care se răgăsește în toate culturile lumii. Soarele dă viața și o ia, întreține viața și o distruge. Tot din el izvorăște semnificația horei românești, ea însemnand bucurie, entuziasm caldură și viață. Unghiul este folosit ca simbol pentru zeități, și are rolul de a da sensul, și rolul semnului vieții îndestulate, sensul de spre mai bine, sensul vieții.

Segmentele ca liniile pe un răboj, simbolizează mulțimea, numărul astfel cele două linii gemene simbolizează puterea perechii, 3 linii paralele amintesc de cele 3 etape ale vieții: nașterea, cunoașterea de sine, moartea. Patru linii paralele poartă simbolul abundenței și un semn al Zeiței Fertilității și a Pământului. Folosite alternate linii mari și mici, s-au folosit pentru a vorbi despre vechi și nou, despre mamă și fiică.

⌘ ஜ ☯ Spirala înseamnă energie, mișcare universală care se regăsește și în om. Una dintre culturile în care s-a regăsit spirala este Cucuteni. Spirală plană, cu volute multiple, imperecheate și îmbrățișate în lanț, a fost adaptată de femeile din cultura Vădastra pentru a putea fi cusută pe rețeaua firelor și fibrelor textile. Astfel liniile curbe s-au transformat către spirale unghiulare.

7 5 2 8 💙💛❤

Olărit, Încondeiatul ouălor, Instrumente muzicale, Covoare oltenești, Cusături populare, Costume populare * de călușar, Icoane pe lemn și sticlă, Măști populare, Cojocărie, Țest de pământ, Prelucrarea fierului, Împletituri vegetale, prelucrarea artistică a papurei, Arta lemnului, cioplitul în lemn și os, lăzi de zestre, furci de tors, linguri, ploște, bâte ciobănești, codriște de bici, troiţele, obiectele gospodăreștidovezi de continuitate multimilenară!

360 °

☸️ roata ☸️ ⭐ AXIS MUNDI ⭐ ۞ CUINA ۞ ∆ strigătul ∆ ♰ slăbiciunile omenești ♰ 卐 svastica 卐 ☯ Ying Yang ☯ ஜ puterea cerului asupra ♰ vieții ♰ ஜ ♦ greutățile vieții de demult ♦ ⌘ primele vârste ale umanităţii ⌘ ۩ decodificarea coloanei infinitului ۩ ⊕ prima întâlnire cu divinitatea ⊕ 🏛️ C O N T I N U I T A T E 🏛️ 🇷🇴 Nation Brand Framework 🇷🇴




🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com