Țara Momârlanilor

... desprinsă parcă din povești

Ținutul 💙💛❤
Momârlanilor ۞

Legende ۞ obiceiuri
și tradiții multimilenare.

Arealul geografic al ”Țării Momârlanilor”, Țara Momârlanilor sau mai exact Ținutul Momârlanilor este unul dintre cele mai spectaculoase și deosebite locuri de pe meleagurile rumânești, o regiune desprinsă parcă din povești… Valea JIULUI, 6 masive muntoase, o singură vale, legende ۞ obiceiuri și tradiții multimilenare. 50 de kilometri lungime și 25 lățime de pădure.

Rădăcinile getice ale momârlanilor, portul popular al oamenilor locului precum și aspectele din viața de zi cu zi a acestor oameni speciali, de la munca din ogradă și de pe holdă, la păstorit și cositul fânului, suprapuse peste datinile străbune și bucatele tradiționale transformă regiunea într-un ecosistem bine conservat peste care timpul încă nu a trecut.

Descoperă 💙💛❤
🇷🇴 Vatra Neamului 🇷🇴

Țara Momârlanilor la 360 °

🐑 tradițiile momârlanilor 🐑
circuit ecumenic regional ♰
۞ mitologie ۞ harta urieșilor ۞
♦ pelasgi ♦ vlahi ۞ momârlani
🐎 pitorescul ancestral al zonei 🐎
🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro

2 thoughts on “Țara Momârlanilor

Comments are closed.