Țara Momârlanilor

... desprinsă parcă din povești

Ținutul 💙💛❤
Momârlanilor ۞

Legende ۞ obiceiuri
și tradiții multimilenare.

Arealul geografic al ”Țării Momârlanilor”, Țara Momârlanilor sau mai exact Ținutul Momârlanilor este unul dintre cele mai spectaculoase și deosebite locuri de pe meleagurile rumânești, o regiune desprinsă parcă din povești… Valea JIULUI, 6 masive muntoase, o singură vale, legende ۞ obiceiuri și tradiții multimilenare. 50 de kilometri lungime și 25 lățime de pădure.

Rădăcinile getice ale momârlanilor, portul popular al oamenilor locului precum și aspectele din viața de zi cu zi a acestor oameni speciali, de la munca din ogradă și de pe holdă, la păstorit și cositul fânului, suprapuse peste datinile străbune și bucatele tradiționale transformă regiunea într-un ecosistem bine conservat peste care timpul încă nu a trecut.

Descoperă 💙💛❤
🇷🇴 Vatra Neamului 🇷🇴

Țara Momârlanilor la 360 °

🐑 tradițiile momârlanilor 🐑
circuit ecumenic regional ♰
۞ mitologie ۞ harta urieșilor ۞
♦ pelasgi ♦ vlahi ۞ momârlani
🐎 pitorescul ancestral al zonei 🐎




🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.