Urieșii de pe drumul lui Băsescu

Povestea urieșilor din Valea Hiperboreei 💙💛❤

7 urieși noi

DN66A / Gârbovu
Drumul lui Băsescu

DN66A este un drum național care leagă orașul Petroșani de drumul național DN67D, pe Valea Cernei. Între Câmpușel și DN67D, asfaltul lipsește. Valea Jiului ar putea fi scoasă din relativa izolare în care se află prin construirea unui drum care să o lege de Băile Herculane.

Este vorba de DN 66A, mai cunoscut sub numele de „Drumul lui Băsescu”, o șosea care, odată construită, ar asigura legătura între cel mai sudic oraș al Văii Jiului, Uricani și Băile Herculane. Lipsa acestei legături rutiere transformă cea mai mare parte a Văii Jiului, adică municipiile Lupeni și Vulcan și orașele Aninoasa și Uricani, plus localitățile arondate, într-o fundătură, din care nu se poate ieși decât pe drumul pe care ai venit.

Urieșii din
Gârbovu 🇷🇴

50 km lungime
50 de urieși 💙💛❤

După urieșul 43 contiuam călătoria noastră ancestrală cu încă 7 fotografii de urieși. În total, Valea JIULUI, în lungime de 50 de km, a ajuns la urieșul 50 aflat la capătul Văii, spre Câmpusel în Gârbovu pe drumul denumit „Drumul lui Băsescu.

Sfinxul din V. Rostoveanu, Urieșul 2 din valea Buhii, Copilu din Firizoni, Peștele din Valea Buhii, Sfinxul 4 din Culmea Serponi, Urieșii 2 & 3 de pe DN66A / Drumul lui Băsescu – Gârbovu.

Obiective la 360 °

Harta Urieșilor
Pensiunea RETEZAT
Parcul de aventură Părăul Negru
Descoperă 🔥 H Y P E R B O R E A

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.