Harta uriașilor din Valea HIPERBOREEI

Descoperă Valea JIULUI 💙💛❤ Descoperă HYPERBOREA

Prin Valea JIULUI
Descoperă 💙💛❤
🇷🇴 HYPERBOREA 🇷🇴

Harta celor 50 de urieși 💙💛❤

🔥 R E S T A R T 🔥 Între stânci cu forme de bătrâni străjeri cu barbă, printre jnepeni şi sute de lacuri ce oglindesc infinitul cerului, în frumoasele legende şi vechi obiceiuri, te regăseşti pe tine. Aici o să laşi în urmă zgomotele şi forfota marilor oraşe, te scufunzi în tăcere, în meditaţie, în pace…

6 masive muntoase, o singură vale, 50 de urieși & piramida – crucea sculptată, inima de piatră, coloane / megaliți, urme de locuire. Retezatul mic, Tulișa, Vâlcan, Parâng, Șureanu & Retezat. Urieșul din Cheile Urzicarului. Sfinxul din Sturu (Paltina). Urieșii din Cheile Tăii (7). Urieșul din Gârbovu (Cheile Scocului / Valea Boului). Sfinxul din Parâng / PROMETEU din Pharanx.

Sfinxul din Culmea Șerponi (1). Sfinxul din Valea Ungurului. Babele din Culmea Șerponi. Urieșul din Valea Mării. Urieșul din Cheile Scorotei. Zeiţa din Culmea Șerponi (2) Megalitul din Cheile Buții. Străjerul din Valea Toplița. Sfinxul din Valea Buhii. Sfinxul din Culmea Șerponi (2). Sfinxul din Dodoconi. Sfinxul din Culmea Șerponi (3). Urieșul adormit – Iorgovanu. Claia lui Preda. Sfincşii din Cheile Furului la taclale. Sfinxul din Bulzul Buhanilor. Crucea sculptată din Bulzul Buhanilor . Piramida din Bulzul Buhanilor. Sfinxul din Paltina. Urieșul din Cheile Băniţei. Coloanele Iorgovanului de pe Creasta Oslea. Urieșul de la Podul din Scocul Urzicarului. Străjerul lui PROMETEU din Pharanx. Inima de piatră din Poiana Iarului, Urieșul din Cascada Lolaia & megalitul din Cheile Jiețului de lângă străjer.

Sfinxul din V. Rostoveanu, Urieșul 2 din valea Buhii, Copilu din Firizoni, Peștele din Valea Buhii, Sfinxul 4 din Culmea Serponi, Urieșii 2 & 3 de pe DN66A / Drumul lui Băsescu – Gârbovu.

reSTART = transferul de la industria grea / minerit, la industria uşoară, turism, mesteșugărit și produse tradiționale. Strategia de salvare a Hunedoarei este Valea JIULUI, Petroșani fiind punctul central! Toate obiectivele turistice din nordul județului sunt obiective de turism de tranzit, care se vizitează într-o oră, fie că discutăm despre Sarmizegetuse, Castelul Huniazilor sau Cetatea Devei!

Integrând în strategia de turism a județului Valea JIULUI, uriesii din ținutul ancestral al momârlanilor, turismul de tranzit se transformă în pachete integrate de turism iar ponderea încasărilor anuale de 1 milion de euro de la Castelul Huniazilor, 0.5% din PIB-ul de 2.8 miliarde de euro al județului, crește de 50 de ori, finalizând conceptul de transfer de la industria grea minerit la industria ușoară, turism, mesteșugărit și produse tradiționale.

♦ se dezvoltă industriile complementare
♦ locuri de muncă bine plătite
♦ tinerii rămân acasă

Se poate opri
depopularea
HUNEDOAREI!

360 °

🔥 STOP DEPOPULARE 🔥
🇷🇴 reSTART Valea JIULUI 🇷🇴
reSTART HUNEDOARA 💙💛❤

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.