Fascinația Meșteșugului

🇷🇴 Iuliana SAVA & Gabriel TORA 🇷🇴

Iuliana SAVA 🇷🇴
& Gabriel TORA

🏹 🖌️ Arte Plastice ⚔️ 🖌️

Iuliana SAVA, pictor iconar autorizat la Patriarhia Română. Profesoară de Arte Plastice la Liceul Tehnologic „Constantin Cantacuzino” Băicoi & la Clubul Copiilor Slănic, Prahova.

Ești pur și simplu fascinat de viziunea lor artistică. Felul cum îi readuc la viață pe străbunii noștri reprezintă pentru noi într-adevăr fascinația meșteșugului. Lucrările lui Gabriel TORA le folosim demult în povestea nioastră și am ținut astăzi să-i facem o surpriză pentru că într-adevăr fiecare român trebuie să aibă acasă, un tablou, o imagine glorioasă cu înaintașii săi. Despre talentul Iulianei nu mai trebuie să spunem absolut nimic, o să lăsăm tablourile să vorbească singure.

Vă invităm să-i cunoașteți astăzi
pe artiștii plastici Gabriel TORA
& Iuliana SAVA 💙💛❤

360 ° Pileusul GETÆ


Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.